BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


28. maaliskuuta 2013

Hyvän mielen haaste!

Sain Essin blogista hyän mielen haasteen ja Essin sanoja lainaten välillä tosiaan tuntuukin,että hevospiireissä liikkuu kaikista kieroimmat, itsekkäimmät ja ilkeimmät ihmiset. Puhutaan paljon selän takana sekä jatkuvasti yritetään arvostella toisia " Ratsastajille kaikista vaikeinta tuntuu olevan toisten onnistumisista iloitseminen ja reilu peli" 
Ilkeisiin sekä itsekkäsiin kommentteihin törmää myös melko paljon blogeissa, onhan se helppo lähteä arvostelemaan muita ja vieläpä yleensä turvaudutaan sen anonyymin taakse .. on ihan eri tulla esittämään jokin asia asiallisesti  omalla nimellä ja rakentavasti kuin lähteä arvostelemaan ilkeällä kommentilla toista. Toki blogeista löytyy myöskin aina niitä fiksujakin ihmisiä jotka jaksavat piristää positiivisillä kommenteillaa, jostain kumman syystä  vaan joillain on aina vain tarve lähteä anonyymisti toisia arvostelemaan, kannattaisi miettiä muutaman kerran ennen kuin päättää negatiiviset kommentit lähettää, että olisiko välttämättä itse kiva saada saman tyyppisiä kommenteja omaan blogiin. 

Tosiaankin ihan pienilläkin asioilla on merkitystä ja positiiviset kommentit piristävät aina, iso kiitos  siis jokaiselle ketkä tähänkin blogiin aina jaksaa tulla piristämään mukavilla kommenteillaan! :)  itselläni mieleenpainuvimmaksi nousee tällä hetkellä varmaankin kun jonkin aikaan sitten joku lähti anonyyminä arvostelemaan hiaman ilkeään sävyyn, muutamat lukijat siihen sitten olivat myöskin lähettäneet omat kommenttinsa ihan omalla nimellään sekä kommentoivat positiiivisesti.. oli mukava huomata miten suurin osa nimellä kirjoittaneilla oli kumminkin eri ja positiivisempi mielipide kuin tällä yksin arvostelevalla anonyymillä :)

Pistetäänkin nyt  siis hyvä kiertämään ja haastan kaikki bloggaavat lukijani tähän sekä mm nämä blogit! :)


2 kommenttia:

  1. tää on kyllä niin totta! kiitos haasteesta! :) erittäin mielelläni pistän eteen päin!!

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016