BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. maaliskuuta 2013

Maaliskuu

Rupesin taas vaihteeksi selailemaan vanhoja kuvia viimevuodelta ja tajusinkin, että huomenna tulee tasan vuosi siitä kun vanha vuokrahevonen Simpson lähti uuteen kotiin. Tuntuu,ettei tuostakaan kovin kauvaa ole mutta nopeasti on kyllä vuosi hurahtanut siitäkin. Muutenkin muistui koko viime vuden maaliskuu mieleen..Simpsonin myynnin jälkeen kaikki oli epävarmaa eikä jatkosta ollut oikein tieota, kumminkin melko nopeasti löysinkin onneksi Divan! Nyt maaliskuun loppupuolella tuleekin mulla ja Divalla täyteen yksi yhteinen vuosi! voi vitisti miten nopeasti aika kuluukaan! :)
3.3.-12 viimistä kertaa!

Sitten ihan itse tähän päivään! Itse olen vieläkin kipeä ja aamulla oli vieläkin jonkun verran kuumetta.. suuntasin kumminkin tallille liikuttamaan divan. Mentiin aikas rennosti vajaan tunnin verran maneesilla. Työskentelin pitkään käynnissä pääosin ympyröillä tehden siirtymisiä sekä asettelin ja taivuttelin. Ravissa jatkoin kevennellen koko uraa pitkin ja pyytäen hiaman isompaa ravia. Laukkaa otin kumpaankin suuntaan ympyrä työskeneltelyllä. Diva oli laukassa ihan yllättävän hyvän ja rennon tuntuinen! Torstaina kun se oli hiaman vauhdikkaampi laukassa niin nyt D oli hyvin kuulolla sekä vauhti pysyi säädeltävissä! Laukassa otin aluksi hiaman siirtymisä ja käynnistä nostoja sekä tehtiin parit vaihdot lävistäjän kautta. Diva vain parani koko ajan ja lopetettiinkin laukkatyöskentely siihen kun diva laukkasi rennosti eteen. Loppuun keventelin vain loppuravit eteen-alas ja käveltiin loppukäynnit. Diva oli oikein rennon letkeä loppuun päin, jäi kyllä hyvä fiilis ratsastelusta! :) 
Nyt ensi viikolla käyn torstaina liikuttamassa divan. Loppuviikosta saankin taas kolmena päivänä käydä liikuttmassa ponin! :) lauantaina en pääsekkään kun lähdetään parin luokkakaverin kanssa helsinkiin päin hiusmessuille.. samaan aikaan messukeskuskella ois tietysti ollut horse fair messutkin, nyt jälkikäteen kun tajusin niin ois ehkä enemmän houkuttanut lähteä sinne, noh ei voi mitään :D Sunnuntaina tallilla oiskin taas seurakisat joihin toivonmukaan nyt päästään myöskin osallistumaan, luultavasti hypätään samat kuin viimeksikin eli 80 ja 90cm  :) Palaillaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016