BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


18. maaliskuuta 2013

Lauantai myöhässä

Lauantaina kuvailtiin Viivin kanssa päittäin, alhaalla siis videokoostetta ja muutama kentältä räpsitty kuva. Mentiin Divan kanssa maneesilla ehkäpä tunnin verran. Työstin pitkään käynnissä taivutellen ja asetellen tehden hiaman väistöjä sekä pysähdyksiä. Diva oli jo ihmeen rauhallisen oloinen heti alkuun ja oli hyvin kuulolla. Ravissa keventelin pari kierrosta koko uraa pitkin  kumpaankin suuntaan hiaman rennommassa ravisssa jonka jälkeen jäin pääosin työskentelemään ympyröillä. Diva kun on ollut nyt viimeiset pari kertaa hiaman vauhdikkaamman oloinen niin nyt se oli yllättävän rento ja rauhallinen heti alusta alkaen, sai jopa ratsastaa välillä kunnolla eteen. Laukkaaa otin  alkuun koko uraa pitkin kumaankin suuntaan jonka jälkeen lähdin ympyrällä tekemään siirtymisiä, puoli ympyrää laukassa, siirtyminen, pari askelta käyntiä ja uusi nosto. Alkuun Diva oli hiaman hätäinen nostojen suhteen mutta loppuun päin kumminkin paranai ja D malttoi kuunnella paremmin. Lävistäjän kautta tehtiin loppuun parit laukkavaihdot. 

Lopussa jäin vielä työskentelemään harjoitusravissa. Alkuun diva oli hiaman vauhdikkaampi laukkojen jälkeen ja tuntui kipittävän vain alta tarpeeksi kauvan kun jatkoi vain työskenteleyä tuli diva koko ajan vain paremmaksi. Itse tukeudun yleensä ehkäpä jopa hiaman liikaa sisäohjaan, tässä huomasi heti kun lähdin sisäohjasta liikaa nyppimään niin vauhtikin koveni, pitäisi vain muistaa ne ulkoavut ja ulkokäsi paremmin, heti kun itse kiinnitti siihen ulkokäteen huomiota niin sujui paremmin, diva tuli koko ajan rennomman ja paremman tuntuisemmaksi ja oli ihan super loppuun päin! :) Loppukäynnit käytiin käppäilemässä ulkona malja kentällä.


Tällä viikolla diivailua luvassa to ja la sekä pääsen loppuviikosta myöskin poneilemaan :) palaillaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016