BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


20. maaliskuuta 2013

Puhelimen tyhjennystä

Kauhea hinku tulla postailemaan , puhelimeen kun on kertynyt nyt kivasti viimeviikoilta ja päiviltä kuvia niin päätin niitä nyt tulla tännekkin jakamaan, hiaman erillaisempi postaus siis ! 
Jos joku ei vielä tiennyt niin mut löytää instagramista nimimerkillä: momoona! :) sinne koitan ahkerasti yleensä  aina päivittäin päivitellä.
Ei tässä kuvassa näy kunnolla mutta alkuviikosta leikeltiin koulussa mun hiuksia, 3cm lähti pituudesta, lähtipähän ainakin kaikki huonot latvat pois! :D
Oon nyt koittanut vähentää hiaman herkkujen syömistä ja korvata herkut hedelmillä, nam! x) Muutenkin pitäis varmaan alkaa liikkua ratsastuksen ohella  enemmän,kova hinku ois päästä juoksemaan mutta nilkka sitä ei tosin oikein kunnolla kestä, ehkäpä pitäis alkaa käydä salilla!

can not wait!! wuhuu 84 päivää synttäreihin!!
Elokuussa  siis suuntana helsinki ja weekend, wuhu!! Onko teistä joku tulossa?:)
Lähiaikoina pitäis piakkoin aloitella autokoulukin! tosiaan oisin sen saanut jo aloittaakkin kun täytän kesäkuussa, mutta ei ole koulun ohella ollut pahemmin aikaa eikä kyllä itseasiassa oikein rahaakaan :D noh kerkiää sen hiaman myöhemminkin aloittamaan, syksyllä viimeistään pitäisi olla kortti taskussa! Nyt ollaan viimepäivät soiteltu ja metsästetty  myös eri kenneleitä ympäri ja näyttääkin melko lupaavalta, toivonmukaan meille tulee viimeistän kesällä oma ruttunaama!<3  Ei onneksi enään kovin montaa kuukautta niin ollaankin jo toukokuussa! Mulla tosin lomaa on tänä vuonna koulusta vain huimat 4vko heinäkuussa :D toisaalta, en pistä paheeksi kun jo ensi tammikuussa valmistun! En malta odottaa,että valmistun ja pääsen töihin! 



Menipäs jaaritteluksi.. :D mitäs tykkäsitte taas vaihteeksi tämän tyyppisestä postauksesta? tosiaan hevostäyteinen loppuviikko tiedossa ja luultavasti myös saan ainakin muutamaksi päiväksi jonkun tulemaan kuvailemaan joten eiköhän palailla viimeistään viikonloppuna! :) Hyvät loppuviikot!

4 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! :) Oot todella kaunis!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus, kyl jatkossakin saa mielellään tulla tällaisia postauksia :) hihh, onneks suoritin ajokortin jo 4 vuotta sitten, mihin se aika oikein katoaa.. :D mut tsemppiä sun tulevaan autokouluun, sit kun aloitat sen, tulet varmasti rakastamaan autolla ajamista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) hehh jep, innolla jo ootanki et pääsen ajamaan! :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016