BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


9. maaliskuuta 2014

Ei hyvä eikä huono

Torstaisesta sen verran,että kävin geen silloin liikuttelemassa. Saatiin mennä ihan yksinään maneesilla tunnin verran. Alusta alkaen tamma oli oikein mielyttävä,kuuliainen ja rento ratsastaa, jäi tosi hyvä fiilis tuon kertaisesta! 

Eilen lauantaina  kävinkin yllättäen pitkästäa aikaa hoitmassa sekä liikuttamassa Taavin kun omistaja ei itse päässyt. Ulkona oli ihana keväinen ilma, lämmin ja aurinko paistoi! Suunnaattiin Taavin kanssa "maastoilemaan" kierrettiin talli auleen lenkki jonka jälkeen käveltiin jokivartta pitkin ja käännyttiin sieltä takaisin tallille ja käytiin hetki vielä kävelemässä sekä hiukan ravailemassa kumpaankin suuntaan kentällä.
Tänään kävin jälleen Glitterin liikuttamassa, Viivi tulikin meitä kuvailemaan jotan alhaalla videokooste, kiitos!:)  Alkuun mentiin maneesille mutta sinne pörhälsikin yht äkkiä traktori lanaamaan joten siirryttiin tieltä pois kentälle. Ulkona oli jälleen hyvä ja aurinkoinen ilma mutta tuuli sen verran paljon,että päätettiin siirtyä takaisin maneesille kun se oli lanattu. Jäi vähän ristiriitaiset fiilikset koko ratsastelusta, ei hyvät mutta ei huonotkaan. Gee oli melkoisen vauihdikkaalla tuulella eikä oikein malttanut. Työstin kiemuraurilla, ympyröillä, siirtymisillä sekä kahdeksikolla, pätkittäin G liikkui ihan kivasti. Laukkaa otin kummassakin suunnassa alkuun kevyemmässä istunnassa uraa pitkin jonka jälkeen lähdin sitä vasta kunnolla työstämään. Loppuraveissa laukkojen jälkeen gee oli hiaman vauhdikas ja tuntui,ettei kuunnellut minkään näköisiä pidätteitä. Tarpeeksi kauan kun vain jaksoi työstää niin alkoi se kumminkin pikkuhiljaa rauhoittumaan sekä rentoutumaan ja olikin loppuun päin huomattavasti paremmin kuulolla ja rauhallisemamn oloinen kuin mitä ihan alussa oli. Loppukäynnit käytiin kävelemässä tietä pitkin ja maljakentän takaa, samassa tuli myös huomattua,että Geen mielestä ilmeisesti pienet vesilätäkötkin ovat hurjan pelottavia :D  


Tulevalle viikolle mahtuukin kaikenlaista, tiistaina estetunti Divalla, ke Geen kanssa Nevalan valmennukseen ja loppuviikosta sunnuntaina vielä luvassa Geen liikutusta, palaillaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016