BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


22. maaliskuuta 2014

Lauantain hyppelöt

Tänään oli vuorossa riihikoskella estetunti Divan kanssa. Olin tallilla jo ihan järjettömän aikaisin laskettuna siihen,että tunti oli vasta neljän aikaan ja tallille tulin heti 12 aikaan.. Muuten mulla ei olisi ollut kyytiä joten sen vuoksi olin sen verran ajoissa. Siellä sitten hengailin sen 3-4h ennen tunnin alkamista ja yritin parhaani mukaan kuluttaa aikaa johonkin järkevään ehtisin siinä hyvin putsaamaan ja puunaamaan divan varusteet, tosin estetunnin jälkeen ne olivat kahta kauheamman näköiset ja kuraiset kun kenttä oli sen verran kurainen.

Verkattiin melko itsenäisesti ravissa sekä laukassa jonka jälkeen aloitettiin puomityöskentelyllä, suoralla uralla oli ravipuomilinja, alkuun tultiin puomit josta jatkettiin kaarevalle linjalle ristikko ja takaisinpäin ravipuomit. Ristikolle lähestyttiin ravissa ja laukka nousi vasta esteen päällä. Diva oli alkuun ihan sitä mieltä,ettei  tuollaisia kontrolliharjoituksia tarvita ja tarjosi usemapaan otteeseen laukkaa puomien sekä ristikon välissä, toisella kierroksella pidätteet menivätkin jo paremmin läpi ja tamma malttoi puomit tulla ihan ravissa :D  Puomit nostettiin pystyiksi ja tuota samaa tehtävää tultiin koko tunnina ajan eli, pysty kaarevalinja ristikko- risitikon jälkeen pysty-pysty linja. Linjan jälkeen kentän toisella puolella oli vielä sarja joka lisättiin tehtävän loppuosaan. Vähän oli tunnin aikana hakemista etenkin alussa laukkojen kanssa, diva vaihtoi laukkoja todella herkästi jos itse ei ollut hereillä. Loppuun hiaman korotettiin ja tultiin vielä sillaisenaan, linjalle tultaessa diva lähti hitusen kaukaa hyppyyn, siitä tuolla alhaalla kuvakin överimuokkausten kera jolle hiaman nauroin :D Uusiksi tultua, oli D parempi ja paikatkin täsmäsivät. Kaikenkaikkiaan jäi hyvä fiilis hyppelyistä!

Malliesimerkki! lähti hitusen kaukaa, oikeen lentokone! itkekää tai naurakaa :D  

2 kommenttia:

  1. heh, tossa viimeisessä kuvassa et ainakaa edes vedä, mitä normaalisti voi ihan käydä vahingossa, eli iha hyvin sujui teillä kuitenkin ;) *näyttää peukkua* :D

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016