BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. maaliskuuta 2014

Erittäin hyvä

Voi vitsit miten hyvä fiilis jäikään eilisestä Karin valkusta!!  Pitkällä sivulla oli jumppasarja sekä päädyissä oli ympyröillä pystyt, todella kiva tehtävä! Tällä kertaa meitä oli valmennuksessa vain kaksi joten aika riitti hyvin ja ehdittiin hyvin hyppäämään.

Alkuun verkattiin jonkun aikaa ravissa sekä laukassa jonka jälkeen siirryttiin työstämään hetkeksi käyntiä taivuteltiin ja aseteltiin, tästä jatkettiin vielä hetki ravissa sekä laukassa jonka jälkeen välikäyntien jälkeen aloitettiin tulemaan yksitellen päädyssä ympyrällä olevaa pystyä. Alussa käänsin ekalla kerralla melko tiukasti esteelle kun olisi ollut tilaa vielä käännökseen, kumminkin tuon jälkeen alkoi rullaaman todella kivasti. Samaa hypättiin toisessa suunnassa toisessa päädysssä. Lopputunnista tultiin sitten joka toinen kierros oikeasta ja jokatoinen vasemmasta ensimmäiseksi ympyrällä pysty josta jatkettiin jumpalle ja loppuun vielä toisesta päädystä ympyrälle ja pysty.  Esteitä korotettiin pikkuhiljaa ja loppujelopuksi taisi sarjan viimeinen este olla 100cm pintaan, saatiin siihen todella hyvät hypyt johon olikin hyvä lopettaa. Niinkuin Karikin sanoi,oli tämänkertainen  todella paljon parempi kuin mitä meidän ensimmäinen valmennus oli, nyt gee oli tasainen ja hyvä! Onnistumisen tunne on paras tunne! Glitter oli hyppeli hienosti, ja tuntuikin todella hyvältä, oli sopivan vauhdikas ja kumminkin hyvin kuulolla :) 

 Alhaalla Nikin kuvaama videokooste, jätin nyt äänet videolle kuuluviin. Viimeksi katsomosta kuului sen verran muuta puhetta,että laitoin suosiolla päälle musiikin. Mitä mieltä olette, haluatteko jatkossa enemmän esim.että valmennus videoissa kuuluu myöskin äänet vai muusikin kanssa? :) Ohessa myöskin muutama kuva, isooo kiitos Annemarille niistä!
)

2 kommenttia:

  1. Mitäs nyt aijot tehdä kun sun kampaaja koulu on loppunut? Etsitkö töitä tai jotain? :) ihana blogi!

    VastaaPoista
  2. Joo etsin, tällä hetkellä vaan halutaan niin moneen paikkaan kampaajia töihin yrittäjäksi niin on palkkatyöpaikat vähän vähissä, itse kun en kumminkaan halua vielä yrittäjäksi ryhtyä :) Kiitos!

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016