BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa esteitä Divalla

Tänään pääsin pitkästä aikaa Diivulin kanssa hyppäämään! Videolta tehtävät näkyvätkin melkein kokanaisuudessaan, iso kiitos Inkalle videoinnista alkutunnista, lopputunnista nyt ei valitettavasti videota olekkaan kun Inkan piti itselleen mennä poni laittamaan kuntoon :)  Tunnilla hiottiin lähinnä teknikkaa alussa pienillä korkeuksilla sekä yksinkertaisilla hyvillä tehtävillä. Toisella pitkällä sivulla oli linja ja  aika keskellä kenttää oli loivan kiemurauran tapaan kavaletti sekä puomilähestymisellä pysty. Verkassa asettelin ja taivuttelin kunnolla sekä ulos,että-sisälle päin ja pyrkimyksenä oli,että hevonen alkaisi liikkua mahdollisimman rentona. Toisella pitkällä sivulla oli töttöröt joiden väleistä tehtiin siksakkiin pohkeenväistöä ja myöhemmin tultiin niitä laukassa laukkavaihdoilla. Eniten ehkä mokailuja tuli alkuun tuolla kavaletti-pysty tehtävällä, lähdin kääntämään monesti liian aikaisin ja pariin otteeseen jälkimmäiselle ei oikein täsmännyt. Kumminkin kun jälkimmäistä estettä koko ajan korotettiin tuntui,että itsekkin oli jotenkin skarpimpana ja keskittyi paremmin, lopussa tehtävä rullasikin ihan kivasti. Lopussa tultiin pitkän sivun linjaa muutaman kerran peräjälkeen, viimeinen okseri oli korkeimmillaan reilu 100cm, saatiin vikalla kerralla tosi hyvät hypyt johon oli hyvä lopettaa , diivuli hyppeli hienosti ja oli tosi kiva taas pitkäsä aikaa tamman kanssa päästä hyppäämään. 

Tietty kun taukoa on ollut eikä ole ollut sitä rutiinia niin esimerkiksi on mun istuntakin jonkun verran siitä kärsinyt, noh lisää vain treeniä!  Tunnista jäi oikein hyvä fiilis, koko ajan vain lähti loppua päin rullaamaan paremmin ja paremmin. Näillä näkymin nyt viikon päästä lauantaina pääsisin divalla taas hyppäämään rata-treeni tunnille kotikentälle sekä ensi kuun alussa  Divalla osallistumaan harjoitusmielisiin kotitallin kisoihin, kiva kun diivulikin on taas jossain määrin mukana kuvioissa :))
) Huomenna vuorostaan luvassa Kari Nevalan valmennus Geen  kanssa, Ansu lupautuikin tulla kuvaamaan joten palaillaan valmennuksen ja materiaalin kera mahdollisimman pian, tsau! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016