BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


17. maaliskuuta 2014

Tuulinen perjantai

Heipparallaa! Viimeviikon perjantaina kävin liikuttamassa Geen, oli taas ihan super nätti ja keväinen ilma tosin ulkona oli ihan järkyttävä tuuli, en tiedä kumpi olisi ollut parempi vaihtoehto suunnatta kentälle jossa hiakka pöllysi ja tuntui,että hevonenkin lähtee samassa lentoon vaiko maneesi jossa tuntui,että katto lähtee irti :D Lauantaihin tosin ne nätit keväiset ilmat loppuivatkin kun takatalvi iski turkuunkin.. +10 asteen kevätpäivät vaihtuivatkin -9 asteen pakkasiin , eihän täällä lunta nyt kovinpaljon onneksi ole mutta toivotaan,että kevät nyt tulisi takaisin mahdollisimman pian! Loppujenlopuksi suuntasin maneesille jossa saatiin mennä taas ihan itsekseen tunnin verran. Gee oli hiaman jännittyneen oloinen alkuun kun meneesin ovet kolisivat ja tuuli puhalsi. Tehtiin käynnissä pitkällä sivulla hiaman väistöjä  jonka jälkeen jäin työstämään kahdeksikolle, asettelin ja taivuttelin,  tämän jälkeen jatkoin harjoitusravissa. Odotin,että Gee olisi laukassa taas kovin vauhdikas ja ettei keskittyisi kovin hyvin  kun alussa sen verran kyttäili maneesin kolisevia ovia sekä liikkui hiaman jännityneesti. Glitter kumminkin olikin laukassa parempi kuin pitkään aikaaan! Oli hyvin kuulolla ja teki juuri mitä pyysi, työstin alkuun kokouraa pitkin josta jatkoin työstämistä siirtymisillä sekä tehtiin muutamat vaihdot. Kumpaankin kierrokseen tamma oli todella hyvä! Loppuravailut vain rennosti ja lopuksi pitkät loppukäynnit. Tallista tamma pääsi vielä paistattelemaan päivään takaisin tarhaan :) 

Kävin perjantaina sen verran aikaisin tallilla,etten saanut kuvaaja mukaan joten materiaalia siltä päivältä ei nyt olekkaan. Jottei postaus jäisi ihan kuvattomaksi tyhjentelin jälleen puhelinta joten ohessa puhelimen kätköihin kertyneitä kuvia! :) Tällä viikolla Geen kanssa touhuilua luvassa torstaina sekä sunnuntaina, tällä viikolla myöksin lauantaina luvassa estetunti divan kanssa :) Hauskaa alkuviikkoa!

 //Aurinkoisella aamulenkillä Brunon kanssa  //Viimeviikolla parhaimillaan oli +10 asetetta lämmintä! // Perjantain loppukäynnit  ja ihana ilma! 
 //Aurinkoinen perjantai // Gee odottelemassa tarhoilla //viimeviikkoinen nevalan valmennus
//löysin kaupasta ihan vahingossa superkivan mukin mikä oli ihan pakko ostaa :D //tänään jälleen koululla lindan meikkimallina, saman kaavan mukaan mentiin kun viimeksikin, meikkit nassuun ja kiharat hiuksiin, ihana kun ei tarvinnut itse aamulla meikata lainkaan kun joku toinen teki sen puolesta :) // Sunnuntain autoajelua kera Brunon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016