BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


20. maaliskuuta 2014

Nevalan valmennus

Alunperin mun ei tällä viikolla pitänytkään osallistua Karin valkkuun mutta päädyinkin kumminkin valmennukseen.  Tällä kertaa  keskityttiin alussa kauemmin sileällä työstämiseen ja hyppyaikaa jäi ehkä hiaman vähemmän mitä  edellisillä kerroilla on ollut yleensä enemmän, mutta eipä tuo oikeestaan haitannut :) Maneesiin kasattiin neljä estettä jota tunnin aikana tultiin yksittäisinä sekä lopussa "ratana" videolta näkyykin joten en sen tarkemmin taaskaan jaarittele.  Gee kävi hitusen ehkä kierroksilla  tunnin aikana ja paineli ihan into piukeena korvat töttöröllä kohti seuraavia esteitä :D Seuraavat esteet tulivatkin ihan todella nopsaan ja vähän ongelmaksi mulle muodostuikin kääntäminen seuraavalta esteeltä toiselle. Tarpeeksi kauan kun tultiin ja itse keskittyi joka kerta paremmin ja paremmin  ja kun pidätteet alkoivat mennä läpi niin kyllähän se pikkuhiljaa alkoi kääntymään, tuolla sen verran pieni maneesikin joten esteet todellakin tuntuivat tulevan melkeimpä liiän äkkiä :D Onneksi  lopussa sain käännettyä ilman minkään näköisiä väliympyröitä ja "rata" onnistuikin aikaisempia kertoja  paremmin. Tällä kertaa valmennuksessa Gee ei tosin ollut niin hyvä ja tasaisnen kuin mitä oli viimevikon valkussa, pariin otteeseen gee lähti liian kaukaa taikka ajautui vähän liian pohjaan, videon lopussakin tehtävän viimeiselle linjalle tuli askeleen vähemmän. :D Loppuraveissakin gee oli vielä melkoisen lennokas. Jäi ehkä vähän sekalaiset fiilikset mutta tällä kertaa näin ja ensi kerralla taas paremmin! :)

Iso kiitos jälleen Annemarille videosta sekä kuvista!
Ihana Gee <3
 (näissä kahdessa vikassa kuvassa blogger pilas laadun kyllä totaalisesti, ei siis oikeesti oo noin muokattuja taikka ylivalottuneita)


Tänään puolestaan kävin geen rennosti liikuttelemassa, menin sillä  ekaa kertaa ilman satulaa! Sillä oli kyllä tosi kiva ja tasainen selkä istua ja toimi todella kivasti! Tällä viikolla vielä luvassa lauantaina estetunti Divalla, palaillaan! 

2 kommenttia:

  1. herranjumala se pistelee XD mut hyvin toi meni tollasenki kuumakallen kans :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahha jep, siel se paineli ihan into piukeena onneks lopussa ehkä aavistuksen maltto paremmin :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016