BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


28. maaliskuuta 2014

Nopea hiusvinkki!

Hauskaa perjantaita! Musta ei ole blogin puolella kuulunut vähään aikaan.. maanantaina sain geen käydä liikuttamassa mun omien päivien lisäksi( jotka tosiaan tältä viikolta peruuntuivatkin) Mentiin kentällä auringonpaisteessa tunnin verran. Gee oli itseasiassa jo heti alusta alkaen tosi miellyttävä ja hyvän tuntuinen. Etenkin laukkatyöskentelyssä se oli tosi kuuliainen ja muutenkin pelitti hyvin. Loppukäynnit käppäiltiin rennosti maastopolulla ja fiilisteltiin kevättä!

Eilen torstaina sekä tänään perjantaina olisi olleet myös mun päivät käydä tallilla mutta kappas olenkin taas jälleen kotona kipeänä.. tällä kertaa angiinassa! Lääkärissä käydessä todettiinkin,että on normaalia pahempi angiina ja lääkärikin ihmetteli miten olen pystynyt edes normaalisti hengittämään kun kurkku oli sen verran tukossa. Talleillut nyt jäivät mun osalta parilta päivältä pois, toivottavasti tämä tauti nyt piakkoin helpottaa.

Sitten itse aiheeseen nimittäin bongasin netistä  super kätevän kihartamistekniikan ilman minkäänlaisia rautoja käyttäen, tarvitset vain huivin. Vaikka blogini  onkin hevosaiheinen ja sellaisena tuleekin aina pysymään haluan tämän teille kumminkin jakaa, hiuspostaukset ainakin aikaisemmin ovat teitä kommenttejen perusteella kiinnostaneet joten toivottavasti myöskin tämä on mieleinen! :)


1. Itse suihkutin hiuksiin aluksi lämpäsuojaa jotta hiuksiin tulisi hiaman kosteutta.
2.Solmi huivi päähän siihen kohtaan mistä haluat kiharoiden alkavan. Itse laitoin suhteellisen alas sillä halusin enimmäkseen,että latvaosa kihartuisi nätisti ja luonnollisen näköisesti.
3. Lähde kieputtamaan hiusta huivin ympärille etuosasta taakseppäin. Mitä pienemmän osion ottaa sitä pienempää kiharaa myöskin tulee, itse otin suht isoja osioita kerrallaan. Ylijäämä otetaan siis aina mukaan seuraavaan osioon ja hiusten kieputusta jatketaan kohti takaosaa.
4.  Takaatapäin valmiina tämännäköinen. Aluksi kun kokeilin tätä pidin huivia vajaa tunnin jona aikana ehti tulla hiuksiin jo nätiti laineet. Toisella kerralla annoinkin huivin olla jo sen ajan,että meikkasin sekä katsoin muutamat sarjat. Tuolleen voisi vaikka huivi päässä mennä nukkumaan ja aamulla herätessä olisikin jo valmiit kiharat!


  5. Ja valmis!! Lopuksi muotoilin kiharat vielä sopiviksi sekä viimeistelin lakalla. Lopputuloksena luonnolisen rennot kiharat!

Vaikka itse kampaaja olenkin olen siitä huolimatta todella laiska laittamaan ja panostamaan aamuisin hiuksiin, nopeasti suoristan yleensä vain raudan kanssa. Tämä ei hiuksia edes kuluta toisin kuin jos raudan kanssa alkaisi kiharoita piippaamaan.

Mitäs tykkäsitte tästä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016