BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


5. maaliskuuta 2014

Happy happy

Jee, sainkin tänään kyydin Riihikoskelle tallille joten pääsin vihdoin ja viimein pitkästä aikaa diivailemaan! Turusta tosiaan tulee tallille sen verran pitkä matka,että mulla ei ole laisinkaan kyytiä ja kun omaa autoakaan ei ole vielä käytettävissä niin on diivailut viimepäivinä jääneet vähemmälle, onneks tänään nyt kyyti järjestyi :) 
Jännä kun viimeksi olin diivailemassa oli kenttä ihan umpijäässä ja lumenpeitossa ja ulkona oli lähemmäs -20 astetta pakkasta, noh kestihän se talvi täällä turussa tosiaan sen reilun 3vkoa! Tänään oli ihana ja lämmin keväinen päivä ja aurinkokin paistoi! 
Tuntui taas niin kotoisalta divan selässä,vitsit mulla on ollutkin tammaa ikävä! Tajusin myöskin,että tässä kuussa 29pv tulee tamman kanssa täyteen tasan 2-vuotta!! vaikka viimeaikoina tosiaan diivaulut jääneet vähemmälle vuosipäivä tuo jokatapauksessa meille on ja yhteistä taivalta en kertynyt pitkältä ajalta! 
Ratsastin tänään kentälle ehkä tunnin verran. Jälleen kerran diivuli oli ihan alusta alkaen todella hyvä ja rento ratsastaa, ihan super! Asettelin taivuttelein, käytin koko kenttää,ratsastelin kiemurauria, vaihtelin usein suuntaa, sekä tehtiin vähän väistöjä ja siirtymisiä, ei siis mitään sen ihmeempiä. Heti kun ohjat keräilin alkoi tamma pyöristyä kivasti pikkuhiljaa, kun käynti oli hyvä jatkoin harjoitusravissa. Laukkaa työstin koko uraapitkin, ja myöhemmin ympyröillä ja siirtymisillä. Lopuksi loppuraveja eteen-alas! Diivuli oli ihan super , niin kevyt ja rento ja ravaili tyytyväisen letkeästi eteen, on se vaan paras! Jäi kyllä ihan tosi hyvä fiilis ratsasteluista!  Inka ehti lopussa meitä kuvailemaan joten alhaalla videokooste, iso kiitos! :) 

Ensi viikon tiistaiksi sovittiinkin omistajan kanssa kotikentälle estetunti, päästään divan kanssa pitkästä aikaa hyppäämään, can`t wait! Palaillaan :)

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016