BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


8. heinäkuuta 2014

Tallipäivä videopostaus



Ollaan nyt innostuttu ja ryhdistäydytty oikein kunnolla näiden videopostausten suhteen sillä kuvailtiin Liinan kanssa jälleen tänään yhteinen videopostaus tallipäivästä! Näitä on ihan todella hauska kuvailla joten toivottavasti myös tekin tykkäätte näistä!  Pistäkäähän rohekasti mielipiteitä ja jos on ehdotuksia/toiveita videopostausten aiheiden suhteen niin ne ovat enemmän kuin tervetulleita. Itse suunnittelin,että tulevan lauantain Metsämäen kilpailuista voisi yrittää kuvailla kisavideopostauksen mikäli kisapaikalla vain aikaa jää :)

4 kommenttia:

  1. Nää on kyllä super kivoja! :) Olis kiva saada sieltä kisoista videopostausta! Sit se maasto videopostaus sillon oli tosi kiva. Oliks se sun eka muistaakseni, et sellanen vois joku päivä olla mukava. :) Sit jos esim. pesisitte hepat videopostaus. :) Koita saada jotain selvää mun selityksistä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva,että tykkäät ja kiitos paljon ehdotuksista! :) ollaankin suunniteltu itseasiassa,että pestäisiin gee luultavasti tällä viikolla niin voisi silloin kuvailla videopostauksen samoin seuraavasta maastoreissusta luultavasti videopostausta luvassa!

      Poista
    2. Jee! :) Muutenkin ihan huippu tää sun blogi. Sulla on tosi usein uusia ratsastus kuvia ja hyviä sellaisia! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016