BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


3. heinäkuuta 2014

Kasima eilen

Eilen oli jälleen vuorossa Kasiman liikutus. Suunnattiin Viivin sekä Liinan kanssa jo kolmen nurkilla tallille sillä Viivillä alkoi neljältä valmennus. Samassa sain sovittua itselleni ensi viikon keskiviikolle Anna-Kaisa Lehtosen estevalmennuksen!  Tällä hetkellä ollaan satunnaisesti Glitterin kanssa käyty vain Nevalan valmennukissa ja muuten pääosin hypelty itsekseen, käydään nyt siis kokeilemassa Kaisan valmennuksessa ja toivonmukaan jatkossa päästäisiin  hänen valmennuksissa  säännöllisesti käymään!  Innolla odottelen jo ensi keskiviikkoa ja estevalkkua! :))


Kun Viivin valmennus loppui oli kenttä vielä tunnin verran varattuna toisen ratsukon valmennukseen joten ajeltiin Liinan kanssa siinä välissä terveellisesti  heselle syömään. Kun tultiin takaisin tallille hain Kasiman tarhasta ja aloin laittamaan sitä kuntoon. Suunnattiin kentälle jossa ratsastin ehkä yhteensä 45min ajan. Kentän toisella puolella oli kamala härdelli sillä siellä pystyteltiin Ruisrockin leirintäaluetta ja tiellä pörräsi taas jälleen mopoilijoita.. Kasiman huomio kiinnittyi alussa kovin useasti siihen mitä ympärillä oikein tapahtuu ja tuntui,ettei ratsastuksesta oikein tule yhtikäs mitään. Pikkuhiljaa se alkoi kumminkin keskittymään itse työntekoon ja lopussa olikin jo huomattavasti parempi kuin alussa, lopettelin siihen kun hevonen tuntui hyvälle ja suunnattiin maastopolulle kävelemään Viivin kanssa loppukäynnit.




 Tänään käytiin jälleen Viivin sekä Liinan kanssa porukalla tallilla, sain käydä Geen liikuttamassa sillä toinen vuokraaja ei päässyt. Päivällä oli pitkästä aikaa lämmin ja aurinkoinen ilma joten oli tarkoitus käydä pellolla ottamassa kesäsisä kuvia. Kumminkin kun saavuttiin tallille ilma viileni ja alkoi tihkuttamaan vettä, se niistä kuvailuista sitten :D jokatapauksessa toivonmukaan vielä huomenissa postausta tämänpäiväisestä! 

Huomenna käyn aamupäivästä vielä tallilla jonka jälkeen suunnataan  kavereiden kanssa ruisrockiin, jeejee! Hauskaa viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016