BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


8. heinäkuuta 2014

Muutama kuva eiliseltä




Muutama kuva vielä eiliseltä videopostauksen lisäksi. Gee oli ihan hirmu hyvä ja rento ratsastaa loppua kohden kun itsekkin lähti Liinan pienien neuvojen kautta keskittymään ja oikeasti ratsastamaan. Turhauduin jo verkassa ravatessa kun mistään ei tuntunut tulevan yhtään mitään.. siirsin käyntiin ja käynnissä lähdin kunnolla työstämään asettelemaan ja taivuttelemaan kumpaankin suuntaan. Kun käynti tuntui hyvälle jatkoin pikkuhiljaa uudelleen ravissa, palaset alkoivat pikkuhiljaan loksahtelemaan kohdille ja gee tuli koko ajan vain paremmaksi ja paremmaksi ratsastaa! Super rento ja tyytyväisen oloinen, lopettelin siihen kun hevonen tuntui hyvälle ja suunnattiin poluille kävelemään vielä ilta-auringossa loppukäynnit! 

Mittari näyttää edelleen +30 astetta joten suunnataan liinan kanssa jälleen vasta iltasella tallille joskos olisi edes hiaman viileämpi ratsastaa! :)

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016