BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


7. heinäkuuta 2014

Vihdoinkin kesä!

Vihdoinkin alkaa tuntua, kunnon kesä ja lämpimät ilmat vihdoin alkavat..eihä tässä kuin koko kesäkuu lämpimiä ilmoja odoteltu, noh kai parempi myöhään kun ei milloinkaan! 
Tänään käytiin illemmalla tallilla ja suunnattiinkin heti ensimmäisenä pellolle räpsimään muutamat kuvat ennen ratsastusta. Vielä tuohon aikaan illemmallakin oli melkoisen kuuma ja kentälle porotti edellen aurinko,suunnattiinkin tällä kertaa Glitterin kanssa pellolle ratsastamaan! Pellolle onneksi tuuli jonkun verran joten oli ihanan viileä, ratsastelin melkoisen rennosti ja kevyesti ilta-auringossa fiilistellen! Gee vaikutti todella tyytyväiseltä ja oli hurjan rento ja mukava ratsataa. Loppuun käytiin vielä kävelemässä loppukäynnit polkujen kautta!
Huomenissa suunnataan Liinan kanssa jälleen illemmalla tallille, keskiviikkona olisi luvassa pitkästä aikaa estevalmennus ja näillä näkymin lauantaina lähdetään Metsämäkeen aluekisoihin hyppäämään 90cm, palaillaan! 

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016