BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


6. heinäkuuta 2014

Vilskettä kerrakseen



Muutama kuva sekä videokooste torstain päivän ratsasteluista kun sain Geen käydä liikuttamassa. Ratsastelin sen kevyesti läpi kaikissa askellajeissa. Vilskettä riitti taas vaihteeksi kun kentän vierestä käveli vähä väliä ihmisiä telttoineen ja rinkkoineen ruisrockin leirintäalueelle näiden lisäksi jälleen kerran mopoilijat lähtivät pärräämään ihan kentän vieressä ihan ärsyttääkseen ja häiritäkseen, onneksi gee on niin fiksu että katsoi menoa vain hölmityneenä :D   

Liina huuteli hiaman neuvoja loppuvaiheessa kun työstin ravissa.. itsekkin lähden aina ratsastamaan paremmin ja kunnolla kun joku jaksaa muistutella ihan pienistäkin asioista, lopussa gee ravaili oikein tyytyväisen näköisesti ja rennosti eteeen!
 Oli muuten ihan huikee eilen tuo videokoosteen Bastillen pompeii kappale livenä ;) 

Tänään käytiin kamalassa vilskeessä ratsastamassa Viivin kanssa samaan aikaan. Mietittiin,että on kyllä ihan todella hölmöön paikkaan tuokin leirintäalue pystytetty! Musiikki jumputti teltoista ja kun sieltä musiikki loppui kaikui kentälle kaikki äänet sanoja myöten ruisrockista :D Kasima oli melkoisen tahmea ratsastaa mutta lähti kumminkin paranemaan loppua päin! Lopettelin siihen kun hevonen tuntui hyvältä ja rennolta ja suunnattin Viivin kanssa poluille kävelemään loppukäynnit. 

2 kommenttia:

  1. Alatko vuokraamaan kasimaa vai ratsastatko sillä vaan välillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, en ala Kasimaa vuokraamaan.. se oli mulla vain liikutettavaa ja hoidettavana viime viikon sillä omistaja oli reissussa ja pyysi multa liikutusapua :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016