BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. heinäkuuta 2014

Huonosta alusta parempi loppu

Eilen perjantaina oltiin Kaisan estevalmennuksessa. Tällä kertaa oltiin samalla tunnilla Viivin sekä Pertin kanssa :) Alkuun verkattiin itsenäisesti ravissa sekä laukassa jonka jälkeen aloitettiin ympyrällä tehtävää. Pääty-ympyrällä oli vastakkain kaksi kavalettiä sekä kaksi pystyä, väleihin piti aina mahtua saman verran askeleita. Alkuun tultiin pelkästään kavaletit jonka jälkeen tehtävä vaikeutui ja lähdettiin tulemaan kavaletit sekä pystyt. Tehtävä olikin helpommin sanottu kuin tehty ja junnattiinkin tehtävää niin kauan kunnes kutakuinkin alkoi sujumaan.

 Alkuun tehtävä sujui jokseenkin hyvin jonka jälkeen tosin kylläkin koko ajan vain lähti huononemaan ja huononemaan. Itse turhauduin heti kun mistään ei tuntunut tulevan yhtään mitään ja keskittymiseni oli aivan jossain muuaalla, helposti kun tehtävä ei sujunut jäin vain matkustelemaan selässä. Ulkona oli jälleen aivan tajuttoman kuuma joka myöskin vaikutti keskittymiseen.  Tulipa myöskin tipahdettua ensimmäistä kertaa ikinä Glitteriltä! Juuri kun alkukäynneillä Viivin kanssa puhuttiin kun en ole kertaakaan sen selästä tippunut, siinä siis paha missä mainittii! Gee stoppasi minimaaliselle maahankaivetulle pystylle josta itse kiepahdin alas. Naurettiin tallissa valkan jälkeen Viivin kanssa niin paljon tuolle mun tippumiselle, miten edes onnistuin :D
Seuraavaksi yritettiin tulla välit kolmella askeleella. Geetä sai ratsastaa kyllä ihan reippaasti jalalla eteen.. lisäksi toisessa päädyssä se pääsi aina valumaan liian kauas jonka vuoksi askeleita tuli aina enemmän kuin se kolme. Jotkut välit päästiin aina sujuvasti kolmella mutta epätoivo onnistumisesta alkoi iskeä kun aina onnistumisen jälkeen en saanutkaan ratsastettua väliä kolmella vaan neljällä askeleella. Lopuksi tultiin vielä kerran niin,että sain ratsastettua puoli ympyrää 3 askelella. Kokosin itseni ja keskityin kunnolla ja saatiin kuin saatiinkin välit pinnistettyä sillä kolmella, työvoitto! 

Seuraavaksi siirryttiin hyppäämään rataa korotetusti. Rata näkyy kokonaisuudessa videolla melko hyvin joten en ala siitä sen enempää kertomaan. Muutamaa kohtaa lukuunottamatta saatiinkin hyviä hyppyjä ja rata rullasi suht kivasti! Loppuravit eteen-alas ja käytiin Viivin kanssa käppäilemässä loppukäynnit polulla. Kokonaisuudessa valmennuksesta jäi melko sekava mutta hyvä fiilis, alkutunnista olo oli melkoisen turhautunut kun mistään ei tuntunut tulevan mitään eikä mikään sujunut  mutta lopputunnista kumminkin gee hyppeli loppuun päin hyvin! :)
Iso kiitos Nikille kuvista sekä Liinalle videoinnista! Videolle laitoin osittain alkuun musiikin kun videolta kuului myöskin muuta puhetta. Videon lopulla kumminkin jätin opetuksen äänet kuuluviin! :) 

4 kommenttia:

  1. Onks Glitterin talli lähellä juku parkkia? :D Missä teillä on seuraavat kisa olis kiva tulla kuvaileen teitä ja moikkaan! :)

    VastaaPoista
  2. Noo ei se ihan lähellä oo mut ei sieltä kovin pitkä matka oo :D Turun jukupark on siellä impivaarassa päin mut sieltä ku jatkaa suoraan ni pääsee aika nopeesti tonne artukaisiin! :) seuraavat kisat on 3.8 TR:n alue-este tossa naapuritallissa, jooo tervetuloa! :))

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016