BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


12. heinäkuuta 2014

Metsämäen aluekilpailut

Tänään lähdettin pitkästäa aikaa kisailemaan! Viime kisoista olikin kulunut tovi kun viimeksi olin huhtikuussa seurakisoissa hyppäämässä. Hyvillä fiiliksillä kumminkin edellisen estevalmmenuksen jälkeen  lähdettiin kisoihin. Viivi ja Pertti lähtivät myös mukaan ja päästiin kulkemaan heidän kyydissä. Aamulla kello oli soimassa jo hyvissä ajoin heti 6 jälkeen ja tallille suunnattiin puoli 8 paikkeilla. Laiteteltiin rauhassa kamat kasaan harjailtiin ja hoidettiin hepat sekä  lastattiin rauhassa ja lähdettiin ajamaan kohti Metsämäkeä. Kilpailupaikalle ei Artukaisista kovin kauaan ajanut ja paikalla oltiinkin jo hyvissä ajoin. Saatiin majoittaa hevoset Viivin enon talliin kilpailuiden ajaksi mikä helpotti kyllä huomattavasti kun sai rauhassa karsinassa laitella kuntoon ja suoritusten jälkeen pystyi kunnolla pesemään hevoset! 
Viivi oli 8 lähtijä ja itse vasta 32.. Kumminkin aika kului todella nopsaan ja ehtisin nähdä viivin radan kun jo suuntasin nopsaan laittamaan Glitteriä kuntoon. Loppujenlopuksi tulikin hiaman kiirus vaikka ajattelin,että ihan hyvissä ajoin ehdin. Verkkaan kun saavuin oli ennen minua enään 8 ratsukkoa. Nopsaan vain ravia sekä laukkaa kumpaankin suuntaan. Anna-Kaisa oli myöskin verkassa meitä neuvomassa mikä oli kyllä todella suuri apu, tähän asti kun ollaan geen kanssa oltu kisoissa ns aina yksinämme,ettei ketään ole verkassa katsonut sen enempää neuvoen meidän menoa. Verkassa gee tuntui itseasiassa tosi hyvältä,ei ollenkaan vahva eikä kaahottanut laisinkaan ja saatiin hyviä hyppyjä! Loppujenlopuksi ehdinkin verkata ihan hyvin vaikka melkoisen kiirus meinasikin tulla.
Arvosteluna oli A.2.0 eli aika sekä virhepisteet ratkaisivat. Itse rata oli todella kiva sekä simppeli! Ensimmäiselle esteelle tuli hiaman pohjaan, kolmonen oli sarja johon tuli hiaman huonosti sisään sekä itse unohdin täysin ratsastaa, seurauksena glitter pääsi livahtamaan sarjan b osalta ohi.. eikun uusiksi ja paremmin sisään ja loppurata sujuikin paremmin! Gee oli tasaisen ja hyvän tuntuinen ja sitä sai jopa hiaman ratsastaa eteenkin, mikä oli yllätys siihen nähden,että viime valmennuksessa se kaahotteli menemään korvat tööttöröllä ja odotin sen olevan vähintääkin samanlainen myös kisoissa. Kaikenkaikkiaan  kilpailuista jäi kyllä todella hyvä fiilis vaikka tietystihän tuo täysin oma virhe sarjalle jäikin harmittamaan.. noh virheistä oppii ja ensi kerralla paremmin! Gee kumminkin hyppeli hienosti ja rehellisesti! 

Meidän oli tarkoitus kuvata kilpailupäivästä videopostaus ja aamulla sitä jo hyvin aloiteltiin... kumminkin kilpailupaikalla oli koko ajan sen verran kiirus  johonkin suuntaan,ettemme ehtineet kuvata lähes laisinkaan joten videopostaus jäi nyt valitettavasti tältä  kertaa... katsotaan joskos seuraavista kisoista ehtisi kuvata videopostauksen! Iso kiitos Liinalle kumminkin super kivoista kuvista sekä kisahoitajana toimimisesta! :) Ohessa myöskin video radasta.
 


Kisojen jälkeen hoideltiin hevoset pois ja lähdetiin ajelemaan takaisin Artukaisiin. Vietiin hepat tarhoihin ja laitettiin tavarat paikoilleen. Kävin nopsaan kotona vaihtamassa vain vaatteet ja suunnattiin Liinan ja Viivin kanssa syömään jonka jälkeen jatkettiin matkaa vielä takaisin Metsämäkeen, loppupäivä oltiin radalla töissä. Huominen päivä menee myöskin Metsämäessä! 

2 kommenttia:

  1. Häiritsevää kun koko ajan sanot hiaman ja se kuuluisi kirjoittaa hieman... Ärsyttävää toistamista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahh voi eei, koitan koittaaa lopettaa toistamisen ;)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016