BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


28. heinäkuuta 2014

Uittamassa!!

Blogissa ollut pientä hiljaiseloa sitten viimepostauksen! Glitterillä olen kyllä käynyt mutta mitään materiaalia ei valitettavasti ole parilta edelliseltä ratsastuskerralta joten en ole nähnyt tarpeelliseksi postailla kuvattomia postauksia. Glitter on ollut parina viimeisellä ratsastuskerralla hurjan hyvä ja mukava ratsastaa! Päivisin lämpötila on hionnut likemmäs yli +30 astetta joten tallilla olen käynyt suosiolla vasta iltasella viilentyessä ratsastamassa. 
Eilen sunnuntaina suunnattiin jälleen reissuun Viivin sekä Pertin kanssa. Lähdettiin nimittäin uittamaan hevosia, itselle tämä oli ensimmäinen kerta ikinä kun pääsin hevosen kanssa uimaan!Tähän asti kesä on ollut kyllä paras hevosekesä ikinä ja toivottavasti myös loppukesä on yhtä hyvä kuin mitä tähänkin asti! Matkaan lähdettiin iltapäivästä, uittopaikalle ei artukaisista kovin kauaa ajanut ja paikanpäällekkin löydettiin hyvin. Perille päästyä suitset hevosille päähän ja eikun uimaan!  Aluksi Gee ei ihan ollut varma meneekö veteen vaiko ei, kovin se oli innokkasti vetten menossa mutta kumminkin epäröi samalla. Loppujenlopuksi kun kaveritkin menivät lompsi Glitterkin veteen tyytyväisen oloisesti. Itse uittopaikka oli ihan todella mukavalla paikalla, kahlaamaan pystyi hyvin sekä myös kunnolla uimaankin ja lisäksi vesi oli ihan todella lämmintä! Niin tyytyväisiä olivat sekä kuskit kuin hevosetkin, oli ihan hurjan hauskaa ja ehdottomasti lähdetään tänä kesänä vielä uudelleen uittamaan hevosia!  
Uittamisen jälkeen käytiin kävelemässä vielä pieni lenkki rannan ympäri jotta hevoset kuivuisivat. Käveltiin ilta-auringossa vastapäätä olevalla hiekkaranalle jossa aluksi käynnissä kiivettiin mäkeä ylös sekä alas, pariin otteeseen hevoset innostuivat mäen laukkaamaan ylös päin! :D  Kun hevoset olivat kuivuneet lastattiin ja lähdettiin pikkuhiljaa ajelemaan kohti kotia. Pysähdyttiin vielä vastapäätä olevalla isommalle yleiselle uimarannalle jossa käytiin vielä uimassa ilman hevosia! Kotimatkalla poikettiin vielä kaupan kautta ostamassa jäätelöt josta matka jatkui takaisin artukaisiin, ihana kesäpäivä!! :)

Huomenissa meillä onkin Kaisan estevalmennus joten palaillaan hyppelöiden merkeissä! Sunnuntaina päästäänkin taas kilpailemaan naapuritallin alue-estekisoihin :)

4 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia! Jos sitä itsekin pääsisi nyt joku päivä uittaamaan heppoja. :)

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtava tuo toka kuvan tilannekuva! :D
    Glitter näkyi nauttivan vedestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahh niin on! :D joo gee oli niin tyytyväisen oloinen! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016