BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


18. elokuuta 2014

Hyvän mielen seurakisat

Eilen tosiaan käytiin Geen kanssa hyppäämässä TR:n kisoissa 80 sekä 90cm luokat. Naapuritallissa järjestettiin tuntiratsastajien aluemestaruudet joiden yhteydessä nuo kaksi olivat avoimina seuraluokkina.
Kuvat ©Annemari
 Gee haluis vaan mennä täysiiii :D


Esteosuudet alkoivat vasta lähemmäs yhtä ja meidän luokat alkoivat vasta myöhemmin vähän ennen kolmea. Tallille tultaessa oli siis hyvin aikaa seurailla kisoja sekä rauhassa  kävellä rata ja laittaa Gee kuntoon  Loppujenlopuksi oltiinkin ehkä jopa vähän liiankin aikaisessa kaikessa,no parempi kerrankin näin päin! :D Rata oli simppeli kiva 8 esteen rata joka oli kummassakin luokassa sama, arvosteluna oli arv. A.0.0, kaikki puhtaat siis palkittiin!
Kuvat © Melody, iso kiitos!

Kummankin luokan verkkassa Kaisa tuli meitä neuvomaan, otettiin pari hyppyä ristikolle sekä pystylle ja okserille. Ja jo verkassa keskityttiin siihen,että gee kuuntelee ja tulee hyvin takaisin esteiden jälkeen. Gee oli verkassa itseasiassa suht hyvän tuntuinen, ei kaahottanut vaan juurikin kuunteli ja tuli hyvin esteiden jälkeen takaisin. 80cm luokan rata tuntui suht sujuvalta. Maaliin päästiin ja puhdas ratahan sieltä tuli! 
80 luokan jälkeen gee pääsi hetkeksi talliin sillä olin vasta 90luokan loppupuolella. Ennen verkkaan menoa käveltiin hetki poluilla sekä tallialueella. Verkassa otin jälleen hiaman ravia ja laukkaa kumpaankin suuntaan jonka jälkeen muutamat hypyt verkkaesteille. Pariin otteeseen gee pääsi hiaman kuskaamaan mutta kun itse muisti pitää vastaan ja pysyä tomerana malttoi se odottaa ja saatiinkin hyvät hypyt. Radalla gee tuntui tosi vahvalta, ja sitä oli hankalempi saada takaisin kontrolliin esteiden välissä kuin mitä aikaisemmassa luokassa,  se vain tuntui juoksevan pidätteitä vastaan. Parille esteelle paikka ei ihan osunut ja ajauduttiin hiaman pohjaan. Kummassakin luokan ratavideolla huomaan,että jään liian helposti "killumaan" satulaan esteiden jälkeen kun pitäisi muistaa kunnolla istua alas, no enköhän mä jokupäivä opi siellä istumaan!  Puhdas rata tästäkin luokasta saatiin, päivän saldona siis kaksi puhdasta rataa!  Kaikenkaikkiaan päivästä ja kisoista jäi hyvä fiilis, tästä on taas hyvä jatkaa treenejä ja kohti seuraavia kisoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016