BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


25. elokuuta 2014

Viikonloppu

Lauantaina kävin  illemmalla geen liikuttelemassa. Vihdoinkin oli selkeä ja aurinkoinen ilma joten suunnattiin kentälle jossa ratsastin vajaa tunnin verran. Kenttä tosin oli sateiden jäljiltä melko kuraisessa  kunnossa joten jouduttiin jäämään työskentelemään toiseen päätyyn joka oli jo kunnolla kuivunut, näin ollen ratsastinkin suht kevyesti askellajit läpi tehden mitään sen ihmeempiä. Geellä tuntuikin ihan alusta asti olevan kauhea vauhti päällä eikä oikein mistään tuntunut tulevan mitään. Tarpeeksi kaun kun jaksoi vain työstää ja työskennellä niin lopussa gee olikin huomattavasti paremman tuntuinen kuin mitä alussa, liikui rennosti ja kuuliaisesti eteen! 

 Eilen Sunnuntaina meillä oli alunperin tarkoitus olla estevalmennus joka kumminkin peruuntui meidän osalta sillä ei päästykkään lähtemään toiselle tallille hyppäämään Viivin ja Pertin mukana. Kävin geen kumminkin päivemmällä liikuttelemassa itsenäisesti. Jälleen jouduttiin suuntaamaan maneesiin huonon ilman vuoksi.. Nyt Gee oli paljon paremman tuntuinen heti alusta kuin mitä edellisenä päivänä. Otin alkuun kaikki askellajit läpi josta lähdin työstämään paremmin ravissa ja myöhemmin laukassa. Gee oli oikeastaan tosi kivan tuntuinen, liikkui kuuliaisesti ja rennosti! Loppuun loppuravit eteen-alas ja käytiin kävelemässä loppukäynnit polkujen kautta.


2 kommenttia:

  1. Kiva ulkoasu :) Täällä uusi lukija !

    www.iddejacoda.blogspot.fi

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016