BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


28. elokuuta 2014

Sadepäivän pikku pomput

Eilen tosiaan päästiin hyppäämään kun geen omistaja käväisi meitä hypyttämässä. Tällä kertaa ihan alusta asti lähdettiin keskittymään mun istuntaan. Alussa työstettiin toisessa päädyssä kavaleteilla kahdeksikolla jonka jälkeen aloitettiin tulemaan pitkällä sivulla olevaa kahden askeleen pysty-okseri sarjaa. 

Kun alettiin tulemaan tehtävää sain pidentää jalustimia vielä muutaman reijän, tämä siksi että liian helposti esteiden välissä ja etenkin rataa hypätessä esteiden jälkeen jään  helposti killumaan satulaan kun pitäisi kunnolla muistaa istua heti alas. Nyt esteet olivat sen verran pieniä koko ajan ettei hyppyhin tarvinnut lähteä mukaan niin paljon, pitkillä jalustimilla mun oli pakko istua satulassa enkä päässyt keventämään istuntaa missään kohtaan. Loppupuolella nostin jalustimet kokonaan kaulalle. Teki kyllä istunnalle ja tasapainolle hyvää  hypätä kokonaan ilman  jalustimia, pitäis ihan varmaan ottaa tavaks hypellä aina sillon tällön ilman jalustimia!  Glitterikin oli oikeastaan tosi hyvän tuntuinen, ei kaahottanut vaan kuunteli ja tuli esteiden jälkeenkin hyvin takaisin. 

Blogi on viimepäivinä pyörinyt suurimmaksi osaksi  aikalailla videoiden ympräillä. Ulkona kun ei sateen vuoksi voi ratsataa ja maneesi on sen verran pimeä,ettei siellä kuvaamisesta  tule oikein mitään niin pakko tyytyä videoihin. Olisiko teillä videoiden suhteen joitain erityisiä toivomuksia vai kiinnostaako ihan tavalliset treenailuvideotkin? Videopostauksia ollaan etenkin toivottu ja niitä kyllä pyrin parhaani mukaan aktiivisemmin nyt jatkossa toteutella! :) 

4 kommenttia:

  1. Tää oli todella kiva postaus! Pääsispä ittekkin pitkästä aikaa kunnolla hyppäämään, maneesia kun ei löydy.. Joku videopostaus tai myday olisi kiva. Myös ratsastajan varusteet-videolla olisi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! toivottavasti säkin pääsisit piakkoin hyppäämään :) jees kiitos ideoista :)

      Poista
  2. Joo ratsastajan varustepostaus ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yritän saada kuvattua tuon mahdollisimman pian videolle ! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016