BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


3. elokuuta 2014

TR alue-este

Mietin pitkään haluanko kirjoittaa edes koko postausta tämänpäiväisistä kilpailuista sillä ne eivät meidän osalta menneet ihan putkeen ja rata jäi sen verran paljon harmittamaan. Päädyin kumminkin postauksen kirjoittamaan vaikka tänään tosiaankaan ei ihan meidän päivä ollut.


Osallistuttiin siis naapuritallin TR:n alue-estekilpailuihin jossa hypättiin luokka 90cm arvosteluna oli, 367.1, eli puhtaan radan saaneet jatkoivat suoraan uusintaan, me ei tosin geen kanssa sinne asti päästy.Olin vasta luokan 22 lähtijä joten ehtisin hyvissä ajoin puunaamaan ja harjailla Glitterin , käydä kävelemässä radan sekä katsoa luokan pari ensimmäistä lähtijää jonka jälkeen vasta kävin varustamassa Geen ja suuntasin pikkuhiljaa verkkaan! Verkassa gee pääsi kieltämään okserille mutta sitä lukuunottamatta oli se loppuun päin oikeastaan tosi hyvän tuntuinen, oli kuulolla ja saatiin hyviä hyppyjä ja jäätiin suht hyvillä mielin odottelemaan omaa vuoroa! 
Kuva ©Liina, kiitos!

Itse rata ei niin hyvin sitten mennytkään.. ykköselle päästiin hyvin mutta kakoselle sitten ekan kerran stopattiin. Paikka olisi tullut ihan hyvin ja olisi gee siitä voinut lähtä hyppyyn.. uusiksi tultua mentiin kumminkin yli ja rata jatkui melko vauhdikkaasti, gee oli ihan todella vahva eikä tuntunut kuuntelevan minkäänlaisia pidätteitä, selässä ei voinutkaan oikein muuta tehdä kuin tuoda esteilelle mahdollisimman hyvin ja toivoa parasta. Seuraava kielto tuli toisteksi viiemiselle esteelle. Lähdin ehkä itse liian paljon luottamaan hevoseen mikä kostautui! Ajattelin ,että kyllä se yli menee.. no eipä mennytkään ja hylkyhän sieltä räpsähti. Videolta katsottuna tosin meno ei niin huonolta näyttänyt kuin mitä se selästä tuntui. 
Ärsytti ja harmitti radan jälkeen kyllä ihan tolkuttomasti! No virheistähän sitä oppii ja taas ollaan yhtä kokemusta rikkaampia, aina ei voi voittaa! Kisoja niitä tulee kokoajan lisää joten ei muutakuin lisää treeniä ja toivonmukaan ensikerralla paremmin! 

Kuva © Annemari


12 kommenttia:

  1. Älä lannistu Moona!!! :) Ens kerral paremmi!!

    VastaaPoista
  2. Glitterillä näytti ainakin vauhtia riittävän! :D En päässy harmillisesti kattoon teitä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vauhtia piisasi! :D noo joku toinen kerta sitten :)

      Poista
  3. Nii just ens kerral menee iha varmaa paremmin!! :)

    VastaaPoista
  4. Ei tuo ole mikään huono, kuin miltä selässä ehkä tuntuu toisenlaiselta. Harmillisesti vaan nuo kiellot, olikohan vaan unohtunut jalat kiinni ennen estettä ja sitten viime hetkellä glitter epäröi? muuten kyllä ihan sujuvasti meni, kun oikeastaan näytti aika hyvältä noista kielloista huolimatta. Ratsastat vaan niin siististi, mikä näyttää hyvältä! :D Seuraaval kerral paremmin sit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä juuri siinä tais käydä, liikaa jäin luottamaan et kyllä se yli menee ja unohdin ratsastaa :/ vooi kiitos paljon!! :) jep, ens kerralla sitten paremmin!

      Poista
  5. Mä niin tiedän tunteen!! :( Mut ens kerralla uus yritys!

    VastaaPoista
  6. Tos vikassa kielossa näyttäis, että se menis vastalaukkaa. Mut harmi :( tiiän tunteen. Harjoittelua, harjoittelu, harjoittelua :) kyllä se siitä lähtee menemään

    VastaaPoista
  7. Joo niin menee.. Joo niimpä, harmittaa tietty mut lisää vaan treeniä niin eiköhän ens kerralla sit mee jo paremmin! :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016