BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


28. elokuuta 2014

Materialismionnellisuus

Eilen suuntasin illemmalla tallille liikuttelemaan Geen. Ennen kun lähdin ratsastamaan käväisin tallin viereisessä hevostarvikekaupassa. Pitkään olen metsästänyt nyt syksyksi tallille jotain hupparia kun tuntuu,että kaikki tavalliset arkikäytössä olleet hupparit ovat ajautuneet tallikäyttöön joita mielellään en tallilla kyllä käyttäisi. Onhan mulla pari KL:n hupparia mutta tuntuu,että nekin ovat nyt useamman vuoden jokapäiväisen käytön jälkeen kuluneet lähes puhki..Kauan olen tuon mallista Spooksin hupparia metsästänyt mutta tuloksetta, nyt kumminkin vihdoin se osui kohdalle ja vielä suht edullisesti kun hinta oli alennettuna 85e, netistä katsottuna kyseinen sama huppari oli lähemmäs 100e. Niin mukava ja kiva päällä! Oon ihan hurahtanut noihin Spooksin vaatteisiin, niin ihania!

Glitterin kanssa suunnattiin jälleen huonon ilman vuoksi maneesiin. Otin alkuun kaikki askellajit läpi jonka jälkeen lähdin vasta kunnolla työstämään käynnissä ja myöhemmin ravissa. Lähdin tekemään toisella pitkällä sivulla avoa,ja toisella puolella lähdin väistättämään pois päin uralta sekä takaisin uralle. Etupää lähti väistättämään hyvin mutta takapää ei oikein reagoinut alkuun mitenkään. Tarpeeksi kauan kun hiottiin väistöjä kumpaankin suuntaan saatiikiin suht hyvät pätkät. Tämän jälkeen jatkoin harjoitusravissa saman kaavan mukaan. Gee oli hirmu hätäinen ravissa eikä alkuun meinannut kuunnella sitten yhtään, tuntui vain kipittävän alta pois. Tarpeeksi kauan työstäen ja toistaen alkoi kumminkin pikkuhiljaa rullaamaan paremmin ja saatiin hyviä pätkiä joihin lopettelin ja keventelin loppuravit eteen-alas. Jäi kyllä hyvä fiilis illan tuuppailuista, gee oli oikein miellyttävä ratsastaa, kevyt, kuuliainen ja liikkui rennon letkeästi eteen!


Tänään puolestaan päästiin  hyppäämään kun  Geen omistaja kävi meitä hypyttämässä. Koitan saada videon kasaan tämänpäiväisestä huomiseen mennessä joten palaillaan  myöhemmin hyppelöiden merekissä :)

2 kommenttia:

  1. Käytkö useinkin kouluvalkoissa? Oon vaan huomannut että sulla on tosi kova käsi ja varsinkin sisäohja, ei siis millään pahalla mutta eikö kukaan sulle siitä oo huomauttanut? :) ratsastat muuten oikeen siististi ja sovitte kivasti Geen kanssa yhteen :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeisestä kouluvalkasta taitaa olla ikuisuus aikaa ja tarkoitus on ollut,että ees jotenkin säännölliseti myös kouluvalkoissa kävisin mutta se on vähän jäänyt...on kyllä pakko nyt syksyn aikana värkätä itteni koulutunneille! Ja joo on kyllä huomautettu ja tiedostan sen itsekkin, varsnkin ton sisäohjan. Kiitos! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016