BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. elokuuta 2014

Sadepäivän ratsastukset

Eilen maanantaina kävin geen liikuttelemassa suht kevyesti. Koko aamupäivän satoi vettä ihan paiskaamalla joten jouduttiin menemään maneesissa. Kesä näyttää uhkaavasti lähenevän loppuaan, masentaa jo pelkkä ajatuskin tulevasta pimeästä ja märästä syksystä ja pitkästä talvesta..mihin se kesä taas oikein kului?? 

Alussa lähdin työstämään käynnissä isolla pääty-ympyrällä josta jatkoin pikkuhiljaa uraa pitkin, lähdin väistättämään pois päin uralta,-ja takaisin uralle päin, gee toimi oikeastaan tosi kivasti! Nostin jalustimet kaulalle ja lähdin työstämään ravissa tehden samoja juttuja kuin käynissäkin, jatkoin väistöillä sekä työstin ympyröillä ja vaihtelin usein suuntaa. Laukassa jatkoin edelleen jalustimet kaulalla..teki kyllä istunnalle hyvää mennä taas vaihteeksi ilman jalustimia!  Otin pari kierrosta laukkaa uraa pitkin jonka jälkeen jäin päätyyn ympyrälle kokoamaan ja hidastamaan laukkaa,- tästä jatkoin hetken päästä uraa pitkin pyytäen isomaa ja rennompaa laukkaa ja päädyssä taas kokosin ja hidastin. Oikea kierros on se hankalempi joten siihen suuntaan sai tehdä hiaman enemmän töitä, yritin keskittyä kunnolla ulkoapuihin ja siihen,etten lähde liikaa kääntämään sisäohjasta. Loppuun päin homma alkoi toimimaan paremmin  ja itseasiassa gee tuntui laukkatyöskentelyssä paremmalta kuin pitkään aikaan, siihen oli hyvä lopettaa! Jäi kyllä tosi hyvä fiilis tuuppailuista :) Maneesista ei valitettavasti kovin hyviä kuvia tule joten ohessa videokooste eiliseltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016