BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


4. syyskuuta 2015

Pikainen kuulumispostaus

Heipparallaa ja hyvää alkanutta syyskuuta! Blogi on nyt viimeisen parin viikon aikana elänyt jonkin sortin koomassa ja ainoat viikon aikana ilmestyneet postaukset ovatkin keskittyneet vain ja ainoastaan kilpailuihin. Glitterin kanssa ollaan kyllä touhuttu ahkerasti paljon muutakin mutta en edes muista milloinkohan viimeksi mulla olisi ollut tallilla kuvaaja matkassa joten en ole kokenut tarpeelliseksi lähteä kirjoittamaan pitkiä kuvattomia postauksia. Jotta blogin sisältö pysyy monipuolisena yritän saada jonkun kuvaajan mukaan tässä lähiaikoina kentänalaidalle!  Olisiko teillä tässä kohtaan ehdottaa postaustoiveita? Toteuttelen niitä kyllä enemmän kuin mielelläni :)

Kesä on nyt virallisesti ohi ja vaikka syyskuu onkin vasta ihan alkuvaiheessa ollaan jo nyt tässä kohtaan haikailtu menneen kesän ja lämpimien ilmojen perään.. Kyllä se vaan niin on,että kesällä kaikki on paremmin! Onneksi tähän syksyyn mahtuu sentään sen verran  paljon kivoja suunnitelmia niin blogin suhteen kuin ihan muutenkin, että,en oikein millään jaksaisi odottaa!



Tähän tulevaan viikonloppuun mahtuu kahdet kilpailut joten aivan vielä,ette pääse kisapostauksista eroon ;) Huomenna lauantaina suunnataan Kaken 2-tason kilpailuihin joissa hypätään 90,-sekä 100cm luokat, sunnuntaina puolestaan naapuritallissa TR jäjestää 2-tason kilpailuit joissa hypätään myös pari luokkaa. Ensi viikon lauantaina suunnataan Saloon kisoihin. Salon jälkeen kilpailut taitavat pikkuhiljaa käydä meidän osalta vähiin ja  nuo Salon kisat taitavatkin olla viimeiset ulkokilpailut tältä kaudelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016