BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. tammikuuta 2012

2012 vuoden eka postaus!

Uusivuosi vaihtui ja vuodenvaihtetta tuli viettettyä kavereiden kanssa ja muutamien ihan tuntemattomien ihmiseten seurassa, taisi ehkä meno mennä pikkaisen yli  mutta mitäpä pienistä.. Sunnuntai aamuksi olin varannut maneesin hyppäämiseen mutta arvatkaa vaan jaksoinko aamusta raahautua tallille?  Menin sitten  iltapäivästä  tallille. Vein Simpsonin koneeseen kävelemään sillä aikaa kun siivosin sen karsinan. Heppa käveli reilu puolisentuntia koneessa, hain sen sisälle pistin kuntoon ja mentiinkin Pedantin puolelle kun ylämaneesissa oli niin paljon ihmisiä.
Sepi tuli pitämään hyppytreenin. Verkassa jäätiin ravissa pääty-ympyrälle jossa molemmista suunnista  alettiin ensiksi suurentamaan ympyrää ja sitten taas pienentämää kierros kierrokselta  niin että sisäohjalla piti kääntää ja taivuttaa kunnolla ja samalla sisäpohkeella käskeä jotta ravi säilyy. Tämän jälkeen alettiin hyppäämään pieniä ristikoita jotka nostettiin oksereiksi parin kerran jälkeen, aluksi tultiin sisälle ravissa. Simpson hyppäsi ihmeen hyvin oikeassa kierroksessa vaikka tämä on hepalle vaikeampi suunta. Seuraavaksi tultiin molemmista sunnista sarjaa. Aluksi väli jäi kamalan pitkäksi niin sitä muutetiin ja tultiin uusiksi. Muutaman kerran mulla oli vaikeuksiä päästä sarjan jälkimmäisellä mukaan kun ei ollut paikasta tietoa.  Lopuksi hypättiin pari kertaa radan pätkä, eka kerta kun Simpsonilla olen hypännyt rataa.



Okseri josta Simpson jatkoi oikeassa laukassa vielä molemmilla kerroilla alas, perään toinen okseri tähän tuli ekalla kerralla huono tie joten hypättiin esteen toisesta päädystä vinoon, ihmettelin että Simspon ylipäätään hyppäsi niin huonolla tiellä mitä toin tuohon, alkuaikoina Simpson ei olisi todellakaan hypännyt ja tuo oli vielä oikeasta kierroksesta mikä on meillä ollut hyppykerroilla ongelma. Lopuksi tuli tuo sarja.Toisella kerralla saatiin paikat osumaan paremmin ja sarjalle sisääntulo oli parempi joten jälkimmäisellikin tuli hyvin. Simpson oli niiin hieno,yritti parhaansa! Loppuravit eteen-alas.

Yritin ottaa Simpsonista karsinassa kuvia mutta kaikissa kuvissa sillä oli silmät kiinni x)

Tänään menin iltapäivästä ratsastamaan simsponin, vajaa tunti maneesissa tehden sen mitään ihmeempiä. Paljon ravi ja käyntityöskentelyä ja hiaman laukkaapääty-ympyröillä .   Maneesissa oli niin paljon muita samaan aikaan ratsastamassa niin koko ajan sai varoa ettei törmää keneenkään. Loppuakohden S oli parempi ja rennonpi! 


Huomenna ois estetunti Pedantissa , keskiviikko Simpsonille , torstaina Pedantiin, perjantaina luultavasti kisat? la ja su Simpsonille, palaillaan!

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016