BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


3. tammikuuta 2012

2011 vuoden kertaus!

Ajattelin nyt hiukan kerrata ja muistella tänne mitä mun 2011 vuosi piti oikein sisällään! 


Tammikuussa  kävin vain kerran viikossa TR:n puolella tunnilla jossa hypättiin joka toinen kerta, tunneilla menin pääosin vain Reksillä satunniasesti  saatoin mennä jollain muillakin.  Helmikuussa ei kummepia tapahtunut.

Maaliskuussa  kävin kokeilemassa Pedantin puolella estetunnilla, menin  Kossulla. Tykkäsin kovasti tallista ja muutenkin tunneista joten otin TR:n tunnin lisäksi Pedantista estetunnin. Maaliskuun loppupuolella  osallistuin mun ekoihin Pedantin puolella oleviin harkkakisoihin , Rasmulla 80cm puhdas rata tuli !




Huhtikuun  alussa oli TR:n harkkakisojen vuoro, Reksillä puhdas rata 60cm luokasta.




Huhtikuussa tipahdin myös Elliltä kun se pukkasi pääty-ympyrällä kamalan pukin, pari päivää oli naama ihan ruvella ja paikat pikkasen jumissa :D


Toukokuussa kävin kokeilemassa Tanhuanpään tallilla Topia ja sainkin alkaa vuokraamaan Topia aina kerran viikossa.

Toukokuun loppupuolella oli Pedantin harkkakisat, Kossulla 80cm  kiellettiin ulos kun ei meinannut paikat osua yhtään. Oli ihan kamala ilma satoi vettä kaatamalla ja kisat olivat vielä ulkona.



Kesäkuun alussa oli TR:n harkkakisat 70cm Reksillä , puhdas rata. Peruskoulu loppui ja alkoi kesäloma! Mulla oli synttärit ja sain uuden kypärän, Charles owenin.   Topi muutti Inkisten tallille  ja ratsastettiin Liinan ja Pennin kanssa pellolla.





Heinäkuu oli Topin vuokraamisesta taukoa, kävin mökillä ratsastamalla  pienellä yksäritallilla Voitto nimisellä 5-vuotiaalla ruunalla, ja Pedantin tunneilla normaalisti


 Elokuussa  jatkui taas Topin vuokraaminen Inkisillä ja Pedantissa jatkoin kahdella tunnilla , yleistunnilla  sekä este.



Syyskuussa  ilmat viilenivät ja satoi jatkuvasti vettä, Topin vuokrauskerrat jäivät vähän vähiin kun ei kaatosateessa viitsinyt kentällä ratsastaa,  vihdoin toisetla estetunnilta vapautui paikka ja tipahdin viikon sisällä kaksi kertaa tunnilla Elliltä sama tehtävä molemmilla kerroilla. Ostin videokameran ja  Pave oli kuvaamassa mua ja Topia maastossa kaatosateessa :D Syyskuun lopussa lopetin Topin vuokraamisen, en pystynyt etenemään taikka ylipäätään valmentautumaan sen kanssa ja tallillekkin tuli niin pitkä matka että oli hankala löytää kyytiä.




Lokakuussa  hyppäsin paljon tunneilla Kossulla ja osallistuttiin Pedantin harkkakisoihin 90cm luokkaan, kiellettiin kerran toisteksi viimeiselle esteella huonon paikan takia. Löysin myös uuden vuokrhaveosen artukaisista, Simpsonin!  Ratsastelin ilman satulaa, tutustuin Simpsoniin paremmin.




Marraskuussa  värjäsin hiukset takaisin omaväriseksi , ruskeiksi, ratsastin tunneilla paljon Vilmalla , aloitin hyppäämisen Simpsonin kanssa, koitin Mummoa tunneilla ekaa kertaa  ja tykkäsin paljon! 


Joulukuu kävin paljon ratsastamassa Simpsonilla,harkkakisat Vilmalla 90cm 12vp. Ratsastin Mummolla tunneilla, jouluaatto ja aattoratsastusta Ellillä ilman satulaa ja  uusivuosi!! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016