BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


5. tammikuuta 2012

Hyvä fiilis!

Tän päiväsellä tunnilla oli täysin samat tehtävät mitä meillä oli tiistain tunnilla joten en ala sen tarkmemmin selittämään joten tulee aika lyhkäinen postaus tältä osin. Menin siis Mummolla!  Vesimattopysty neljän askeleen linjalla ekalla kerralla paikka ei osunut ja jäin hypyssä jälkeen, tultiin samantien uusiksi ja kun  ekalle esteelle antoi sujua löytyi paikka paremmin jälkimmäiselle esteelle.  Lopputunnista tultiin sama rata muutamaan otteeseen  kuin tiistaina, paikat osuivat joka kerralla hyvin ja tuli onnistuneet hypyt, hyvillä mielein siis huomenna hyppäämään se 80cm TR:n harkkakisoihin! 


Videoita ei ollut kuin vain nuo kaksi, molemmat siitä neljän askeleen linjalta tuo eka oli juuri se missä jäin hiaman jälkeen..

Tämä oli tälläinen pikapäivitys mutta  viikonloppuna tulossa kisoista postausta ja Simpsonin kanssa ratsasteluista :)


Loppuun laitan vielä lyhkäisen videon Simpsonista! Kohta tuleekin 4kk kun olen heppaa vuokraillut , vitsi että aika menee nopeasti ! Käykää myös kurkkaamassa mun youtube tilssä, pääset sinne TÄSTÄ ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016