BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


23. tammikuuta 2012

Harkkaeste 80cm,super Mummo!

Eilen sunnuntaina oli siis ne Pedantin harkkaestekisat, Mummolla 80cm. Verkka aikaa oli 10min molempiin suuntiin. Otettiin molmepiin suuntiin muutamat hypyt. Ekalla kerralla ihan mun oman kämmin takia Mummo pääsi livahtamaan verkkaesteen ohi, laukka kuoli jo kaarteessa , tuota lukuunottamatta saatiin hyvin verkattua ja tuli hyviä hyppyjä! Rata oli tosi helppo, 7 esteen perus rata , en edes kerinnyt kävellä sitä kertaakaan läpi mutta tälläkertaa muistin silti radan! :D

Kuvat ©Siina ja Jaxe, kiitokset!!



Söpöö!

Rata sujui tosi hyvin, muistin itse radan, pääsin hyppyihin hyvin mukaan ja tempo oli sopivaa ja sujuvaa eikä Mummo päässyt kuskaamaan kertaakaan toisin kuin vauhti kiihtyi hiukan  silloin niissä TR:n kisoissa, toisteksi viimeiselle esteelle toisin tuli hiukan juureen mutta mitäpä pienistä kun päästiin rata kunnialla loppuun,puhdas rata siis tuli meille! ;) Mummo oli kyllä niiiiiiin  hieno!!  Alhaalla verkasta ja radasta videota!








Hieno Mummeli!!
Nyt sain  muuten ladattua tuohon edelliseen postaukseen sen pienen videokoosteen estetunnista :)
Kisojen jälkeen kävin nopeasti vaan harjaamassa ja viemässä Simpsonin käväriin kävelemään hetkeksi, en jaksanut enään sen kummemmin lähetä ratsastamaan :D  Ens viikolla ei sitten mitään sen kummempia olekkaan, ti & to normaalisti pedantissa tunnit ja pe, la & su (hyppäri?) Simpsonilla , palaillaan! 







2 kommenttia:

  1. Mitkä noi sun saappaat on? Joo joo, mountain horset mut mikä malli :D Tosi kivan näköset!

    VastaaPoista
  2. Joo, mountain horsen supreme hig riderit :D kiitti!

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016