BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


4. tammikuuta 2012

Hieno Mummo! sekä keskiviikon kävelyt

 Tiistaisen tunti meni ihan kivasti Mummolla!  Verkassa tultiin päädyssä olevia kaarevia kavalettejä ravissa joita alettiin seuraavaksi tulemaan laukassa yksitellen. Vasemmassa kierroksessa jäin aluksi hiukan vetämään oikeasta ohjasta jolloin  laukka vaihtui kavaletin jälkeen ristiin, muutaman kerran uusiksi tultua kun tajuisin päästä oikean löysälle  ja pitää vasemman pohkeen ja ohjan kiinni laukka ei vaihtunut.  Oikeassa kierroksessa tulikin jo paljon paremmin kun osasin jo paremmin myödätä toisella ohjalla. Seuraavaksi alettiin tulemaan keskihalkaisijalla olevaa  innari sarjaa niin että päädyissä tehtiin aina voltti ja vaihdettiin suntta ja hypättin sarja innari uudestaan. Tämäkin sujui ihan kivasti kun itse oli menossa enemmän kädellä mukaan. Tämän jälkeen tultiin vesimattopysty pysty linja neljällä askeleella. Jälkimmäisellä pystyllä jäin hypyissä pari kertaa hiukan jälkeen jolloin Mummo pystyi kiskasemaan päänsä alas esteen jälkeen, uusiksi tultua kun pidin painon enemmän jalustimilla pääsin hyppyyn paremmin mukaan jolloin Mummo ei päässyt kuskaamaan mua esteen jälkeen. Lopuksi tultiin pariin otteeseen rata.


Alkuun neljän linja päätyyn voltti ja sitten keskilinjan sarja, päätyyn voltti ja toinen linja väli taisi olla 3 askelta?
 Toisella kerralla  meillä osui paikat paljon paremmin ja kun mulla oli paino enemmän jalustimilla Mummo ei päässyt taaskaan kuskaamaan ;) Loppuun saatiin hyvät hypyt mihin oli tosi  hyvä lopettaa! Torstaina vielä tunti Mummolla ja perjantaina loikkimaan TR:n puolelle harkkakisoihin! 



Tänään keskiviikkona  ilma oli ihan kamala, vettä satanut koko päivän kaatamalla. Aamulla ei ollut yhtään intoa lähteä ratsastamaan joten kävin vain nopeasti kävelyttämässä S:n


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016