BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. tammikuuta 2012

Hyppelöitä

Illalla oli Pedantin tunnin vuoro jälleen Mummolla! :) Aluksi alettiin tulemaan koko rata leikkaasti innaria jossa alkuun tuli tosi hyvin, kun esteet nousivat Mummo lähti ennen estettä kiihdyttämään jolloin kompuroi puomille ja ei onnistunut niin hyvin, tultiin pari kertaa uusiksi jolloin hevonen tajusi hidastaa ettei kompuroi puomille niin tuli paremmin. Tämän jälkeen tultiin muutaman kerran ristikko-ristikko linja aluksi 5 askeleella, meillä tuli alkuun 4 mutta uusiksi tultua ja paremmin kiinni otettuna saatiin tultua se sillä viidellä.  Seuraavaksi sitten  tultiin vesi-okseri linja oikso ollut vissiinkin 4 tai 5laukalla. Veden jälkeen Mummon vauhti kiihtyi ja kiihtyi enkä saanut pidätettyä jolloin paikka tuli todella huonosti okserille. Uusiksi tultua tultiin sisälle hillitymmin joten oli helpompi saada veden jälkeen kiinni. Lopuksi tultiin muutaman kerran korotaen rata :


Elikkä ensiksi vesi-okseri linja, innari muutettiin okseriksi , ja lopuksi tultiin ristikko-ristikko linja neljällä.
 Alussa meillä ei osunut paikka yhtään tuohon  vesi linjalle joten jälkimmäiselle okserille tuli kielto , tultiin uusiksi ja ekalle tuli hyvin mutta kielto tuli jälleen toiselle, paikka olisi kyllä osunut hyvin mutta Mummo taisi hiukan testata mua kun olin epävarma mennäänkö yli vaiko ei , no tultiin vielä uusiksi jolloin päästiin yli.
Okserille tuli hyvät hypyt ja viimeinen ristikko linja sujui, Mummo oli  super!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016