BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. tammikuuta 2012

Super Mummo!

 Eilen torstaina Sepi oli  sijaisena pitäämässä  tunnin,Ravailujen jälkeen jakaannuttiin pääty-ympyröille jossa otettin molmepiin suuntiin laukkaa.  Alettin hyppäämään vinottain olevaa yksittäistä ristikkoa ensiksi oikeassa kierroksessa jolloin tie oli pidempi , sen jälkeen tultiin lyhyemmällä tiellä vasemmalta mikä olikin haastavampaa. Oikeassa tuli hyvin ja sujuvasti kun paikat löytyivät, vasemmassa saatiin tulla pari kertaa uusiksi  jolloin tulikin paremmin kun alussa paikat menivät hiukan juuren.


Söpö!


 Lopputunnista hypättiin muutamaan otteeseen pienimuotoinen rata :




Elikkä ensiksi sama ristikko jota hypättiin alkutunnista,sen jälkeen vesi-josta okserille ja viimeiseksi vielä okseri. Ekalla kerralla alku lähti sujumaan hyvin ,paikat löytyivät ja tuli sujuvia hyppyjä unohdin kumminkin että viimeinenkin okseri piti tulla ,hups! :D joten piti aloittaa alusta koko homma, tällä kertaa tuli kielto toisteksi viimeiselle eli tuolle okserille, paikka jäi kauvaksi joten Mummo löi liinat kiinni , tultiin uusiksi ja paikka osui paremmin ja päästiin yli . Loppu menikin hyvin saatiin hyvät hypyt joihin oli hyvä lopettaa! Mummo pysyi tänään lapasessa ihmeen hyvin , kuunteli pidätteitä paremmin ja oli muutenkin rauhallisempi kuin mitä tiistain tunnilla jolloin kaahailtiin vain esteiden välissä :D   Alhaalla kuvia tunnista ,kiitokset Ansulle! :)





mikä könötys mul :D 

Hieno Mummo!

4 kommenttia:

  1. ihan hetken mielijohteesta menin kuvaamaan mun tr:n rats.tunnin jälkeen teidän tuntia ja oli kamera mukana :D hyvin meet mummolla! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun tulit kuvaamaan ! :) sai pitkästä aikaa tänne bloogiinki kunnollista kuvamateriaalia :))

    VastaaPoista
  3. kiva postaus ja hienoja kuvia! :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016