BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


20. tammikuuta 2012

Mummoilua

Tiistaina oli Pedantissa tunti Mummolla! En enään kauhean hyvin muista mitä tehtäviä oikein hypättiin ja missä järjestyksessä joten selittelyt jäävät hiaman lyhyeen :D  Tunti meni kumminkin suhteellisen hyvin. Alkutunnista taidettiin tulla kavaletti-pysty linjoja  kokorata leikkaasti,oisko ollut väleillä 4 ja 5 ja kun esteet hiaman nousivat vaihdettiin välit pienempiin 3 ja 4.  Toisella välillä meillä oli hiukan hankaluuksia kun aloin ennen estettä ottamaan kiinni jolloin väli jäi liian pitkäksi, lopussa alkoi kumminin rullaamaan paremmin. Lopputunnista hypättiin rataa  jossa oli  kolme linjaa ja sarja.



Eilen torstaina Sepi oli jälleen pitämässä tunnin Pedantissa! Alussa alettiin hyppäämään ympyrältä aluksi sisääntullen ravissa ristikkoa ja pystyä. Seuraavaksi tultiin sisälle laukassa ja edelleen sama tehtävä, esteitä korotettiin hiaman ja risikko muuttui pystyksi ja pysty okseriksi , tultiin hyvin tehtävälle sisään mutta toisella kerralla tuli okserille kielto,kaarteessa käänsin liian hätäisesti ja en ollut itse viemässä hevosta yli eikä pohje ollut kunnolla kiinni, tultiin uusiksi ja tällä kertaa osui tosii hyvin! Lopuksi tultiin kerran vielä pieni rata





Elikkä ensiksi alkutunnista tultua tuo tehtävä josta jatkettiin okserilta okserille josta kokorataleikkaa pystylle ja viimeiseski vielä pelkkä okseri.  Mummo oli ihan super, hyppäsi tosi hyvin radan tyngän, ei päässyt tällä kertaa edes mua sen pahemmin kuskailemaan! Hyvillä mielin siis loikkimaan sunnuntain harkkakisoihin 80cm ! :)

ps. bongasin kivasta blogista kivan arvonnan! x)  palkintona on KL:n saapassukat!!  tästä  pääset arvontaan :)


2 kommenttia:

  1. kiva blogi sulla kun on niin monipuolista materiaalia :-----) videoita, kuvia jne. tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitokset! :) tykkään myös kovasti sun blogistas!:)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016