BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


7. tammikuuta 2012

TR:n harkkaeste 6.1 ja uusi ulkoasu!

Eilen  oli siis  ne turun ratsastajien puolella harkkaestekisat.  Verkassa Mummo oli aika vahva ja sai kyllä välillä pidättää ihan kunnolla jotta menis pidätteet läpi. Verkka esteinä olivat okseri ja pysty. Esteille  tulikin onnistuneita hyppyjä ja kun muisti taaskin pitää painon enemmän kantapäillä niin ei Mummo päässyt vetämään päätään alas ja kuskaamaan.  Rata oli suht helppo 8 esteen rata, kolmos esteen jälkeen kämmäsin ite enkä muistanut yhtään missä oli nelonen  joten teinympyrän ja päästiin neloselle. 5.jälkeen oli tiukka kaarre heti 6.esteelle  ja meillä tuli siihen todella huono tie joten Mummo juoksi ohi.  Hylky siitä tuli mutta saatiin kumminkin jatkaa loppurata  loppuun joka sujui  ihan hyvin. Ihan tyytyväinen kumminkin olen päästiin jokainen este yli eikä tullut kieltoja taikka pudotuksia, tietenkin  harmitta kun itse menin unohtamaan radan ja kämmäämään ,ilman mun mokaa olisi varmaan tullut puhdas rata no Mummo oli kumminkin hieno ja hyppäsi hyvin! Ensi kerralla sitten paremmin ja koitan itse muistaa radan paremmin ;) 


En löytänyt mistään sivuilta kisoista hyppykuvia, voi olla ettei siellä sitten kuvaajia paljon ollutkaan :D Äiti kumminkin kuvasi verkasta ja radalta videota




Sitten tänään lauantaina, yöllä oli satanut kivan verran lunta ja maa oli peittynyt kokonaan lumeen toivottavasti nyt lumi tuli pysyäkseen, pakkastakin oli -4 , ihana ilma!  Maneesissa oli meidän lisäksi varmaan 9 muuta hevosta, en ole koskaan sattunut maneesiin kun siellä ois ollut noin paljon hevosia. Mentiin varmaan vajaa 30min kun ei siellä pystynyt pahemmin keskittymään ratsastukseen, tehtiin vain molempiin suuntiin ravityöskentelyä eteen-alas.  Simpson oli pikkasen täpinöissään kun joka suunnasta ilmestyi edestä ja takaa laukkaavia hevosia jota sai väistellä vähää väliin. Lyhkäsen ratsastksen jälkeen vein vielä Simpsonin kävelemään hetkeksi käväriin kun ei kauheasti edhitty mitään töitäkään tekemään, huomenna sitten 
estetreeniä!


Lukioita on tullut muutama lisää,kiitokset vaan uusille lukijoille! ::) Enään puuttuu kolme niin on 60 täynnä! Sitten kun tasanumeroinen luku täyttyy ajattelin tehdä jonkun erikoispostauksen tai videopostauksen, ideoita saa pitää mistä aiheesta haluaisitte erikoispostausta :)

Mitä mieltä olette muuten uudesta ulkoasusta?  kaipasin itse vaihtelua joten uudistin ulkoasun , toivottavasti tykkäätte luultavasti kyllä vaihdan jossain vaiheessa takaisin vielä siihen vanhaan :)

5 kommenttia:

  1. Toi banneri on ihan sikaupee! Millä teit sen? :) Nii ja muutenki tosi kiva tä värimaailma (:

    VastaaPoista
  2. kiitti :) ite on oo tehny tota bannerii vaan vissiin joku Marika? mil oli ht.netis et tekee bannereit :D

    VastaaPoista
  3. mustaki toi banneri on tosi kiva :>

    VastaaPoista
  4. Kiitos molemmille ja Ninnu käyn kurkkaamassa blogissasi :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016