BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


10. helmikuuta 2013

Onnistunut kisapäivä!

Tänään tosiaan oli kotitallin seuraestekisat jossa mentiin divan kanssa 80 sekä 90cm! Rata oli itsessään suht helppo ja simppeli 8 esteen rata, kaikki puhtaat saivat ruusukkeen. Olin melko ajoissa jo valmis joten ehdin kävellä radan hyvin ja ehdittiin divan kanssa kävellä hyvin metsäpolulla ennen verryttelyyn pääsemistä. 80cm verkassa diva tuli pari kertaa verrkaesteelle hiaman pohjaan mutta pikkuhiljaa paikat alkoivat paremmin löytyä ja saatiin hyviä hyppyjä.  Itse rata sujui kokonaisuudessa  tosi hyvin! Diivuski hyppeli  hienosti! 

80cm ja 90cm luokkien välissä olikin ihan reiliusti aikaa joten ehdittiin divan kanssa odotella tallissa sekä kävellä ulkona. 90cm verkassa tuntui vähän,että koko ajan joku tuli eteen verkkaesteiden jälkeen taikka ennen.. itse lähdin keskittymään enemmän siihen mitä ympärillä tapahtuu kuin ratsastamiseen. pari kertaa verkkaesteille tuli taas hiaman pohjaan kun ei laukka ollut tarpeeksi pyörivää. Loppuun saatiin pari onnistunutta hyppyä joihin oli hyvä lopettaa. Radalle mennessä omistaja sanoikin,että koita saada laukka vielä pyörimään paremmin. Rata itsessään sujui hyvin, mutta ei ollut ehkä niin hyvä kuin mitä 80cm rata. Nyt laukka pyöri mutta en saanut niin hyvin hevosta takaisin kuin mitä 80cm ja diva pääsi parin esteen välissä hiaman kuskaamaan. Loppurata sujuikin paremmin ja paikat täsmäsivät jo paremmin.  Mutta siis kaiken kaikkiaan 90cm rata sujui hyvin, tämä olikin meidän eka yhteinen 90 :)

Molemmista luokista siis saatiin nolla tulos! En voi kyllä olla muuta kuin tyytyväinen ja iloinen, jälleen kerran diivuski hyppeli niin hienosti! :) 

Alhaalla muutamat kuvat 80cm©Ansu ja 90cm ©Mari, kiitos!  sekä äidin videoima video radoista ja 80cm verkasta!




<3




8 kommenttia:

  1. kauheaa miten epätasaisesti ratsastat:O hevonen tulee jokatoiselle esteelle tappiin ja jokatoisella hyppää liian kaukaa. mene ratsastustunnille niin saat ton kamalan istunnankin korjattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunneillahan tässä koko ajan käynkin, että enköhän mielummin kuuntele mun opettajien mielipiteitä kun sun ;) joo tossahan just kirjoitinkin,että parille esteelle tuli hiaman pohjaan..

      Poista
    2. Voi huoh! Olisi kiva nähdä sinun omia ratsastusvideoita Annika, lieko edes oma nimesi... Helppo se on sieltä huudella. Ja omasta mielestäni istunta ei kyllä todellakaan ole pahimmasta päästä. Ja millä muulla sitä voi kehittyä kuin vain harjoittelemalla??

      Onnea nollaradoista :)

      Poista
  2. Kiitos linda! :) niimpä helppohan se on nimimerkin takaa tulla huutelemaan. Itse kyllä omat virheeni tiedostan ja myönnän mutta ei ketään kuitenkaan ole seppä syntyessään, harjoittelemalla oppii:)

    VastaaPoista
  3. Hienosti näytti menevän! :) Ihan mietin sellaista, että auttaisiko tuohon kuskaamiseen jos istuisit esteiden välissä kunnolla alas? Aivan ja onnittelut puhtaista radoista! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! :) joo siis kyllä diva tulee ihan hyvin esteiden jälkeen takaisin kun istuu alas ja tekee pidätteen, toi vaan multa pääs unohtumaan pari kertaa radalla ja siks pääsi kuskaan :D

    VastaaPoista
  5. Hyvältähän noi radat näytti, ihan siistiä ja sujuvaa :) Ysikympissä taisi tosiaan kierrokset vähän nousta, mutta kyllä ne palaset sit hiljalleen loksahtelee kohdilleen kun treenailee ! Hauskan näköstä muuten ku toi hengitys tollai höyryää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) näinpä juuri, lisää vain treeniä! :) heh niin on :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016