BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


23. helmikuuta 2013

Viikko hurahtanut

Tämä viikko onkin hurahtanut ihan mielettömän nopeasti! En ole pahemmin kerinnyt koneella istumaan joten nyt vasta ehdin kunnolla postailemaan. Joka päivä olen koulun jälkeen suunnannut tallille. ke ja tänään pe ponilla oli vapaa päivät joten näinä päivinä en sitä ratsastanut, kaikkini muina päiviniä sen liikutin sekä divan ratsastin to pe ja vielä huomenna lauantaina luvassa diivailua! :)  

En kauhean tarkasti enään alkuviikon ratsasteluista muista mitä suunnilleen tehtiin mutta poni on liikkunut koko viikon ajan tosi mukavasti ja oli kyllä tosi kiva kun sain sitä tämän viikon liikutella, on se vaan söpö tapaus! :) 

Nyt eilen Viivi olit tallilla kuvaamassa kun ensiksi ratsastin Divan. Divan kanssa mentiin maneesilla ehkä himan yli tunnin verran. Diivuski oli kyllä taas melko vauhdikkaalla päällä, vauhtia tuntui piisaavan. Alussa se ei oikein keskittynyt kunnolla. Työstin pitkään käynnissää ja lähdin tekemään siks sakkiin pohkeenväistöjä suoralla uralla. Diva oli aika herkkä pohkeelle ja väistätti ehkä vähän liikaakin. Tehtiin tätä kumpaankin suuntaan ja pikkuhiljaa väistötkin sujuivat paremmin. Seuraavaksi siirsin raviin jossa jatkoin työskentelyä harjoitusravissa, tehtiin aluksi vielä hiaman ravissa väistöjä. Laukkaa otin kumpaankin suuntaan ympyrällä työskennellen ja tehden hiaman siirtymisiä. Diva oli melko vauhdikkaan oloinen laukassa aluksi ja etenkin vielä laukkojen jälkeenkin kun jatkoin tehden siirtymisiä ravista D tarjosi vielä muutamaan otteeseen laukkaa eikä oikein kunnolla malttanut odottaa.  Jatkoin työskentelyä melko pitkään vielä ravissa. Alussa tuntui,että hevonen vain kipittää alta eikä ole yhtään kuulolla. Pikkuhiljaa diva kumminkin alkoi kuuntelemaan paremmin ja rentoutumaan. Tarpeeksi kauvan kun vain muisti työskennellä. Itseasiassa diva oli ihan super hyvä loppuun päin! se oli hyvin kuulolla ja ravaili eteenpäin rennon pyöreästi. Jäi kyllä tosi hyvä  fiilis etenkin tuosta lopusta kun alussa tuntui ,ettei ratsastelusta tule mitään kun hevonen tuntui olevan sen verran reippaan puoleinen :D  Loppuun kevenneltiin vain eteen-alas ja käytiin kentällä sekä maasto polulla kävelemässä loppukäynnit kun oli sen verran ihana ja aurinkoinen ilma pitkästä aikaa! :)

söppänä <3








Divan jälkeen käytiin Ponin kanssa  pellolla ratsastamassa. Pääosin työskentelin käynnissä ja otin hiaman raviin siirytmisä ja ympyröillä, laukkaa otettiin myös hiaman ympyröillä ja suoralla uralla.Poni oli tosi mukavan ja rennon tuntuinen! Lopuksi mentiin vielä malja kentälle kevenetelemään loppuravit! Poni liikkui kyllä tosi kivasti :) Alhaalla kummastakin ratsasteluista kooste!
Tänään perjantaina kävin myöskin liikuttamassa divan. Mentiin vajaa tunti tehden oikeastaan mitään sen kummempaaa, lähinnä kaikki askellajit läpi ja melko paljon käynti- ravi työskentelyä ja hiaman laukkaa. Diva oli koko ratsastuksen ajan tosi mukavan oloinen ja keskittyi hyvin :)

2 kommenttia:

  1. Oot tosi kaunis ja sun blogi on tosi kiva!♥ Mäki oon muuten Turusta :)

    jjonskii.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitti paljoon! :) käyn kurkkaamassa sunkin blogissa! :))

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016