BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


9. helmikuuta 2013

Lauantai

Tänään oli vuorossa taas diivailua. Suunnattiin divan kanssa maneesille jossa ratsastin ehkä hiaman yli tunnin verran. Linda oli maneesilla samaan  aikaan kuvailemassa Janitaa joten napsi meistäkin samalla muutamia kuvia, kiitos!  :)  

Työskentelin melko pitkään käynnissä jonka jälkeen lähdin työskentelemäään ravissa, taivuttelin ympyröillä vaihtelin usein suuntaa ja tein hiaman temponvaihteluita. Diva tuntui keskittyvän tosi paljon siihen mitä ympärillä tapahtuu ja oli melko reippaalla päällä.  Pikkuhiljaa kumminkin D alkoi  kumminkin keskittymään työntekoon ja liikkumaan rennommin. Laukkaa otin hiaman kumpaankin suuntaan ympyröillä sekä koko uraa pitkin. Käveltiin hetki jonka jälkeen lähdin kunnolla työskentelemään harjoitusravissa. Otin siirtymisä pysähdykseen asti, asettelin ja taivuttelin ja ratsastin eri kiemurauria. Diva tuli koko ajan vain paremman tuntuisemmaksi. Loppuun päin Diva oli kyllä ihan super hyvä! Liikkui rennon pyöreästi eteen ja oli hyvin kuulolla! Harmittaa ihan kun kuvaaja ehti lähteä tässä vaiheessa :D Ratsasteluista jäi kyllä etenkin lopusta tosi  hyvä fiilis! :)  Huomenna sitten loikkimaan tallin seuriksin 80cm & 90cm!  Palaillaan :)



ihme könötys :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016