BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


15. helmikuuta 2013

Pikaiset kuulumiset

Tämän viikon ratsastelut sijottuivat taas loppuviikkoon joten alkuviikosta ei ole ollut mitään kirjoiteltavaa :) 

Nyt viikon ajan mulla on poni liikutettavana. Tänään aamulla heräsin jo 8 aikoihin ja  ratsastamaan suuntasin heti 9 jälkeen. Mentiin tunnin verran  ponin kanssa maneesilla. Kauhea kun oli jotenkin ankea ratsastaa yksin hiljaisessa maneesissa , siellä pitäis olla radio! :D Tein melko pitkän käyntityöskentelyn, taivuttelin ja asettelin sekä pitkillä sivuilla lähdin tekemään pohkeenväistöjä, poni tuntui tosi hyvälle ja väistätti hyvin! Seuraavaksi jatkoin harjoitusravissa tehden edelleen väistöjä. Laukassa työskentelin ympyröillä ja tein siirtymisiä sekä tehtiin parit laukkavaihdot lävistäjän kautta. Poni toimi laukassa oikein kivasti ja oli sopivan reipas. Loppuun työskentelin vielä harjoitusravissa ja loppuun ravailin loppuravit eteen-alas. Poni oli kyllä koko tunnin verran todella mukavan ja hyvän tuntuinen ratsastaa! Jäi kyllä hyvä fiilis aamuisesta ratsastelusta :) 

Pistin kännykän hetkksi maneesilla kuvaaamaan mutta en videota nyt kerkiä lataamaan joten lisään sen tähän viimeistään tänään illemmalla! :)



En tiedä mistä johtuu mutta oon ollut tämän viikon ihan yllättävn hyvällä tuulella, vaikka joutunutkin olemaan koulussa iltavuorossa :D  Maanantaikin alkoi hyvin kun päästiin koulussa meikkailemaan juhla/ilta meikkejä.. Itse en ole koskaan tottunut meikkaamaan mitenkään erityisemmin niin tuntui ihan oudolta kun oli enemmän pakkelia naamassa :D  Tällä viikolla ollaan myöskin soiteltu eri kenneleihin ja kyselty joskos meilla irtoisi yksi ranskis pentu x) saa nyt nähdä mihin syntyy ja milloin :) Lisäilin tähän muutamat kuvat tältä viikolta kännykästä!  Nyt lähden suihkun kautta iltavuoroon, hyvät viikonloput ja hiihtolomat  niille kenellä se alkaa! itselläni tänä vuonna ei mitään hiihtolomaa olekkaan.. :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016