BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. helmikuuta 2013

lauantain ratsastukset

Tänään sainkin yllätteän vielä divan lisäksi liikuttaa ponin! Tuo poni on vaan niin symppis tapaus! :)  Saan kyseistä ponia nyt tulevalla hiihtolomaviikolla käydä liikuttamassa sen omistajien ollessa matkalla. Kiva päästä taas pitkästä aikaa menemään muillakin kuin divalla :)

Ratsastin tänään ensiksi divan, mentiin ehkä vajaa tunnin verran maneesilla. Diva oli jotenkin hiaman tahmean oloinen alkuun, ja sitä saikin ratsastaa jonkin verran eteen. Työskenneltiin ravissa kumpaakin suuntaa käytten tehden hiaman siirtymisä ja tempon vaihteluita. Laukassa jäin työskentelemän ympyrälle. Diva oli koko ajan hyvin kuulolla ja itseasiassa tosi mukavan ja hyvän tuntuinen. Loppuun jäin työskentelemään harjoitusravissa tehden hiaman siirtymisä pysähdykseen asti. Diva alkoi pelittämään pikkuhiljaa vain paremmin ja liikkumaan rennommin. Loppuun se olikin oikein mukavan tuntuinen joten ravailtiin loppuravit eteen-alas ja lopetettiin siihen :)

Divan jälkeen menin ponilla jonka kanssa mentiin myöskin vajaa tunnin verran. Vitsit kun poni tuntui kauhean pikkaiselta heti divan jälkeen :D Alkuun taivuttelin ja asettelin ympyröillä käynnissä sekä vaihtelin usein suuntaa. Käynnissä poni tuntui jokseenkin tahmealta mutta reipastui kyllä heti kun aloitettiin työskenteleminen ravissa. Ravissa jatkettiin pitkälti saman kaavan mukaan eikä oikeastaan tehty mitään sen kummempia, työskenneltiin ympyröillä,vaihtelin usein suuntaa ja tein hiaman siirtymisiä. Laukkassa poni tuntuikin yllättävän reippaalta. Otin kumpaankin suuntaan aluksi koko uraa pitkin laukkaa jonka jälkeen työskenneltiin ympyröillä sekä tehtiin lävistäjän kautta muutamat vaihdot. Loppuun työskentelin vielä harjoitusravissa. Etenkin oikeaan kierrokseen poni tuntui tosi hyvälle! Loppuun vain keventelin loppuravit. Poni oli tosi rennon ja mukavan tuntuinen, siihen oli hyvä lopettaa :) Jäi kyllä hyvä fiilis ratsasteluista!


Tälle päivälle en saanut värkättyä ketään kuvaamaan joten saatte tyytyä materiaalittomaan postaukseen :( katsotaaan joskos saisin jonkun tulemaan kuvailemaan huomisia hyppelöitä, palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016