BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


17. helmikuuta 2013

Viikonloppu

Eilen lauantaina mentiin ponin kanssa maneesilla about vajaa tunnin verran. Otin kaikki askellajit läpi. Käynnissä poni oli hiaman tahmeahkon tuntuinen, mutta ravissa olikin jo reippaampi. Työskenneltin aika paljon ympyröillä ja tehtiin taas hiaman siirtymisiä. Laukkaa otin koko uraa pitkin sekä ympyröillä. Loppuun ravailtiin vain loppuravit ja käytiin kävelemässä loppukäynnit kentällä sekä maastopolulla. Alhaalla videokooste sekä muutamat kuvat, kiitos sallalle kuvaamisesta! :)  Ohessa myöskin perjantaiana kännykällä kuvattu lyhkäinen video.




Tänään sunnuntaina puolestaan liikutin sekä divan,että ponin. Ratsastin divalla aluksi tunnin verran maneesilla. Tamma tuntui olevan melko vauhdikkaalla päällä,virtaa tuntui piisavan. Maneesilla oli samaan aikaan menossa koulutunti joten jäätiin pääosin työskentelemään toiseen päätyyn ympyrälle. Tein melko pitkän käyntityöskentelyn taivutellen ja asetellen ympyrällä kummassakin suunnassa. Seuraavaksi jatkoin ravissa. Otin melko pian myös ympyrällä laukkaa. Laukkojen jälkeen diva tuntui vain kipittävän vain alta pois. Jäinkin seuraavaksi työskentelemään joksikin aikaa käynnissä jossa vaihdeltiin usein suuntaa ja tein kirjainten kohdalle pysähdyksiä. Tein lävistäjältä kumpaankin suuntaan pohkeenväistöä. Väistöjen aikana diva alkoikin keskittymään työntekoon paremmin ja paremmin ja tuli hyvin kuulolle, väistötkin sujuivat hyvin. Tarpeeksi kauvan kun malttoi työskennelle niin  Diva tuli rennommaksi ja paremman tuntuisemmaksi. Seuraavaksi jatkoin taas ravissa työskentelyä tehden vielä käyntiin siirtymisiä. Diva oli edelleen reippaamman puolinen mutta kumminkin jo parempi kuin alkutunnista. Pikkuhiljaa diva tuli vain rennommaksi ja paremmaksi ja liikkui hyvin pyöreästi eteen. Loppuravit keventelin eteen-alas. Diva oli kyllä todella hyvän tuntuinen loppuun päin, jäi kyllä hyvä fiilisi etenkin lopputunnista! :)


Seuraavaksi ratsastin ponin. Ulkona oli hyvä ilma ja kenttäkin oli hyvässä kunnossa joten käveltiin ponin kanssa maastopoluilla alkukäynnit ja mentiin hetkeksi kentälle keventelemään. Aluksi työskentelin käynnissä kummassakin suunnassa jonka jälkeen lähdin tekemään ravissa hiaman siirtymisiä. Loppuun vain keventelin hiaman kumpaankin suuntaan ja käveltiin loppukäynnit. Poni oli rennon ja tyytyväisen oloinen :)

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016