BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. helmikuuta 2013

Ylläri



Olin vähän kahden vaiheilla julkaisenko vai en mutta päätin nyt kumminkin ladata videon.  My day tyyppistä tältä päivältä kun joku joskus aikaisemmin toivoi niin ajattelin aamulla alkaa tälläista kuvailla toisin video  jäi hiaman lyhkäiseksi kun en joka paikassa voinut kameran kanssa heilua,mutta eiköhän touosta suurinpiirtein saa selvää :D katsotaan joskos joskus toiste innostuisin kuvaamaan paremman! :)

10 kommenttia:

  1. Kiva video tälläinenkin, vaikkei joka hetki videota ollutkaan otettu! :)

    VastaaPoista
  2. Tää on musta kiva video. Ymmärrän sen hyvin ettei joka paikas voi kuvata, ei munkaan koulus oikeastaan saa kuvata, kuin vaan jotain omista töistä.. :/ :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) jep, ja vois varmaan ihmisetkin hiukan ihmetellä jos ois joka paikassa heilumassa kameran kanssa kuvaamassa :D

    VastaaPoista
  4. kiva video ja sul on ihana blogi ja oot niin kaunis!! <3
    voisiksä joskus tehä vaiks silleen et teksist laukun sisältö postauksen ja sit my dayn missä puhuisit silleen, vaikka viikonlopusta niin pystyisit kuvaa enemmän? :) olet ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon ihanasta kommentista! :)) joo pistän harkintaan, mutta eiköhän toi vois onnistuu jossain vaiheessa :)

      Poista
  5. tää oli tosi kiva!! lisää vaan tällasia ;)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016