BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


27. helmikuuta 2013

Myöhässä

Myöhäistä pikapostausta launatain ratsastelusta..Iltavuoro viikko meneillään joten pistetään sen piikkiin,etten ole aikaisemmin jaksanut tulla päivittämään.. koulusta kun olen tullut olen mennyt suoraan nukkumaan ja aamulla herännyt puoliltapäivin ja lähtenyt suoraan kouluun, ei ole siis jäänyt ylimääräistä aikaa koneella istumiselle :D tänään tosin päästin jo aikaisemmin kun oli meikkausta niin ei tarvinnut iltaa olla koululla! 

Lauantaina Linda kävi meitä kuvaamassa joten iso kiitos lindalle kuvista! :) Lisäilen kuvia myöhemmin kunhan niitä ensin vain saan. En kauhean tarkalleen enään muista mitä tehtiin mutta mentiin about tunnin verran maneesilla tehden sen kummmempia. Diva oli taas  aluksi melko reippaalla päällä ja keskittyi aika paljon siihen mitä ympärillä tapahtui, pari estelankkuakin toisessa päädyssä seinälläkin vaikutti olevan todella pelottavia tamman mielestä kun niitä piti kyttäillä :D Pikkuhiljaa diva kumminkin alkoi keskittyä paremmin itse työntekoon ja loppuraveissa se ravasikin jo hyvin rennosti eteenpäin. Alhaalla lyhkäinen kooste ratsastelusta! :)

Huomenna suuntaakin aamupäivästä liikuttamaan divan, lauantaina katsotaan joskos päästäisiin taas hyppäämään :) palaillaan! 

4 kommenttia:

  1. Sä ratsastat tosi hyvin ja hieno heppa toi Diva!:)

    VastaaPoista
  2. Onks Divalla tossa videossa satulahuopaa vai ei? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ole, hepalla oli muutama tikki tollon lavassa niin siks pelkkä karva ettei huopa ois hangannut :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016