BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


28. helmikuuta 2013

Sekalaista

Tänään kävin aamusta liikuttamassa divan. Mentiin tunnin verran manesilla.Tein melko pitkän käynti työskentelyn, taivuttelin ja asettelin ympyröillä sekä tehtiin hiaman väistöjä, diva pelitti itseasiassa tosi kivasti. Ravissa tehtiin hiaman temponvaihteluita ja työskentelin pääoisin ympyröillä kummassakin suunnassa. Laukassa jatkoin aluksi hiaman reippaamaassa laukassa koko uraa pitkin, diva tuntui taas aluksi laukassa olevan vähän energinen. Laukkaa jatkoin seuraavakasi kummassakin suunnassa ympyröillä työskennellen jossa lähdin tekemään siirtymisiä käyntiin ja ihan pysähdykseen asti. Diva pysähtyi hyvin mutta ei oikein aluksi malttanut odottaa nostoissa vaan tarjosi laukkaa jo ennen kuin ehdin sitä pyytää. Loppuun päin se kumminkin oli jo paremmin kuulolla ja saatiin hyviä nostoja.Loppuravit ravailin eteen-alas, diva tuli koko ajan paremman ja rauhallisemman rennon tuntuisemmaksi ja ravaili hyvin pyöreästi eteen, lopettelin siihen ja käytiin kävelemässä vielä malja kentällä loppukäynnit! 

Siellä se tarhassa odotteli :) vitsit oli taas ihana aamu kun aurinkokin paistoi! kuva otettu joskus 8 jälkeen jolloin oli jo ihan valoisaa, joulukuussa samoihin aikoihin oli vielä ihan säkkipimeää :D 


Kouluun mun piti mennä vasta illaksi mutta kun pääsin tallilta kotiin tuli kauhean huono olo ja oli kuumetta.. huoh  ja just olin kipeä, tuun aina ihan väärään aikaan kipeäksi :D Nyt oon sit kattellut koko päivän telkkaria ja uutta bondia! Joskos lauantaiks sitten ois terve.. Loppuun lisäilen vielä muutamat kuvat tältä viikolta kun puhelinta tyhjentelin :) Hyvät alkavat viikonloput palaillaan toivonmukaan lauantaina! 

 Koulussa oli taas meikkausta, meikattiin "häämeikit" ja kiharreltiin hiuksia

2 kommenttia:

  1. oii ihan sairaan ihana toi video! :3 tuli kauhee ikävä kesää noist parist klipist, onneks kevät tulee jo hurjaa vauhtii (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! jepp, niimpää :) ei oo onneks enään kauheen montaa kuukaut ni ollaan jo toukokuus! :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016