BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


10. kesäkuuta 2014

Spooks

Käväisin tänään päivällä Reunoksella ennen tallille menoa. Tarkoituksena oli ostaa vain uudet saapassukat kaikkien edellisten hävittyä tai rikkouduttua mutta mukaan tarttui sukkien lisäksi myös Spooksin ihanat punaiset ridapöksyt itselleni synttärilahjaksi!  Hintakaan näillä ei ollut paha kun kaikista ratsastushousuista sai -20% alennuksen, hintaa näille jäi siis vain 70e! Oikea hintaisena olisvat olleet 120e paikkeilla.  Viimevuonna  jo kuolasin noita kyseisiä punaisia housuja mutta päädyin kumminkin silloin ostamaan samat housut vain tummansinisinä, ne ovatkin olleet ehdottomasti yhdet lempparit, niin mukavat ja hyvät jalassa, niimpä siis nappasin punaiset housut sovituksen kautta kassalle! Oon ihan ihastunut Spooksin mallistoon, hinta ja laatusuhden kohdallaan ja kaikki vaatteet todella kivannäköisiä! 
Illemmalla kävin liikuttamassa Glitterin. Essi oli myös samaan aikaan ratsastamassa ja koitettiin toisiamme kuvata päitäin, aina kun toinen käveli välikäyntejä tuli alas selästä ja räpsi kuvia kun toinen ravasi tai laukkasi. Työstin alkuun tosi pitkään käynnissä kummassakin suunnassa pidemmällä ohjalla ,asetellen ja taivutellen ja ympyrällä ratsastaen, pikkuhiljaa lähdin ympyrää suurentamaan ja pikkuhiljaa pienentämään. Ravissa jatkoin edelleen pideämmällä ohjalla josta lähdin pikkuhiljaa kokoamaan. Työstin harjoitusravissa kiemuraurilla sekä erikokoisilla ympyröillä kummassakin suunnassa. Gee oli ihan hurjan paljon parempi kunnon käyntityöskentelyn jälkeen kuin mitä viimeksi oli tasasella. Nyt se ei ollut lainkaan vahva ja liikkui kuuliaisesti ja hyvin! Laukkassa se oli hiaman energinen mutta lopussa saatiin jo hyviä pätkiä. Loppuravit eteen-alas ja loppukäynnit maastopolulla. Lopussa gee oli rennon letkä ja ravaili tyytyväisesti eteen. Ratsasteluista jäi kyllä tosi hyvä fiilis! 
Oli kyllä taas sellanen hulina tossa kentän viereisellä tiellä onneksi gee ei sentään oo noista moksiskaan. Mopoilijoita tuli joka suunnasta. Tuntuu,että vauhti senkun niillä kovenee ku huomaavat,että kentälle tulee hevosia....



4 kommenttia:

  1. Ihan tosi ärsyttäviä noi mopoiliat kun ne kiihdyttelee kun näkee hevosia kentällä, onneks ne nyt täällä päin kuitenkin aika hyvin osaa hillitä ittensä.. mutta kiva postaus ja ihanat noi uudet housut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niimpä, joo on täällä päin myös usein aika rauhallista mutta välillä tossa tiellä käy kyllä kauhea kuhina :D kiitos paljon! :)

      Poista
  2. uuu tosi nätit byysat! :D pitäis varmaan itekki käydä reunoksella kattelemassa pöksyjä jos ne nyt alennuksessa on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh kiitos! :D joo käy ihmees siel oli kaikkii kivoi alennuksel :P

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016