BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


18. kesäkuuta 2014

VIDEOPOSTAUS

Pitkästä aikaa  190 lukijan kunniaksi taas luvassa videopostausta tämänpäiväisestä tallipäivästämme.  Lähdetiin Liinan ja Viivin kanssa jälleen porukalla tallille ja kuvailtiin yhteinen videopostaus. Suunnitelmissa myös lähiaikoina kuvailla toinen hiaman täyteläisempi video sillä tämä videopostaus jäi ehkä hiaman lyhyeksi emmekä kauhasti ehtineet edes kameralle puhumaan.Ulkona oli ihan järkyttävän kylmä ja tuulinen ilma vaikka aurinko paistoikin joten suunnattiin maneesiin sen vuoksi ratsastamaan. Toivottavasti video oli kumminkin mieleinen ja pistäkää ihmeessä video-ehdotusaiheita mikäli videopostaukset jatkossa kiinnostavat enemmänkin!  

Pahoittelut rakeisesta alusta.. alku on kuvattu eri kameralla joten youtube heitti laadun tuollaiseksi, loppuvideo onkin onneksi parempilaatuinen! :)

Torstaina sekä sunnuntaina käyn vielä tällä viikolla glitterillä ja näillä näkymin sunnuntaina hypättäisiin. Ensi viikolla 26pv torstaina olisi Salossa alue-estekilpailut johon näillä näkymin lähdetään mikäli sikäli saadaan hommattua jostain vain kuski, toivotaan että pitkästä aikaa päästääisiin kisoihin lähtemään! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016