BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


16. kesäkuuta 2014

Sunnuntain ratsastelut

Eilen tosiaan ennen peltoilua mentiin geen kanssa ehkä vajaa tunnin verran kentällä. Työstin jonkun aikaan aluksi käynnissä pidemmällä ohjalla,asettelin sekä taivuttelin kunnolla kumpaankin suuntaan. Pidemmästä käyntityöskentelystä on selvästikkin ollut hyötyä, ja nytkin gee toimi ravissa jo heti alussa todella kivasti, lähti pyöristymään pikkuhiljaa ja liikkui rennon letkeästi eteen! Ratsastelin oikeastaan ihan vain fiiliksen mukaan, kiemuraurilla, ympyröillä, siirtymisiä sekä temponvaihteluita. Gee parani vain loppua kohden ja liikui hurjan mukavasti ja rennosti eteen  joten en ottanut kentällä laisinkaan laukkaa vaan keventelin eteen-alas loppuravit josta siirryttiin sitten pellolle. Pellolla vasta laukkailin rennosti kumpaankin suuntaan ja glitter tuntui kyllä tykkäävän, ravailuiden kautta käveltiin vielä ilta-auringossa loppukäynnit! :)
Huomenissa pyritään tallilla toteuttamaan Liinan sekä Viivin kanssa 190 lukijan kunniaksi erikoispostaus ja toivonmukaan tällä viikolla päästäisiin myös hyppelemäänkin! Palaillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016