BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


25. kesäkuuta 2014

Tahmatassu

Eilen taisi ihan aamusta asti koko päivän sataa, vettä tuli välillä kuin saavista kaatamalla jonka jälkeen oli pieni tauko ja kaatosade jatkui päivän mittaan vain uudelleen ja uudellen. Iltapäivästä ukkonenkin jyrisi ihan kunnolla, oikein kiva kesäilma siis.... Tallille päästyessä Gee odotteli tarhassa ihan litimärkänä , raukka oli ihan uitetun koiran näköinen :D Geen kanssa suunnattiin maneesiin jossa menin about 45min ajan. Työstin kaikissa askellajeissa. Maneesiin oli jätetty valmennuksen jäljiltä esteitä ja pari puomia ja kavalettia. Tulin pari kertaa kavaletti-puomi-kavaletti kaareva linjaa kummassakin suunnassa 5 askeleen väleillä. Loppuun loppuravit eteen-alas, gee oli jälleen oikein mukava ja hyväntuntuinen läpi ratsastuksen ajan. Ehdittiin juuri hyvissä ajoin glitterin kanssa sateen alta pois, juuri kun talliin päästiin alkoi taas järkyttävä kaatosade..
 Seuraavaksi oli tarkoitus vasta torstaina käydä gee seuraavan kerran liikuttelemassa mutta toinen vuokraaja ei tänään päässytkään joten kävin huomisen sijasta jo tänään Glittern liikuttamassa. Suunnattiin jälleen Viivin sekä Liinan kanssa porukalla tallille ja Viivi räpsi jälleen hurjan kivoja kuvia, kiitos niistä! :)
Eipä oikeastaan tehty mitään sen kummempia, kentällä oli sateiden jäljiljiltä isoja vesilätäköitä joten työstin suurimmaksi osaksi ympyröillä kaikissa askellajeissa. Alkuun Gee oli hitusen tahmea ja sitä sai ihan kunnolla jalalla ratsastaa eteen, sama meno jatkui ravissa.. Viivi antoi mulle raipan ja ei tarvinnut kuin pitää sitä vain kädessä niin Glitteri oli huomattavasti paremmin kuulolla eikä ollut ollenkaan enään niin tahmea ratsastaa. Etenkin loppuun päin tamma oli  kuuliainen ja hyvä ratsastaa ja liikkui rennosti eteen. Loppuun keventelin eteen-alas ja käytiin Liinan kansssa metsäpolulla vielä kävelemässä loppukäynnit. 







Huomisesta alkaen blogissa seikkailee viikon verran uusi hevostuttavuus Kasima jonka kuulumisia pääsette myös lukemaan kuvien sekä videoiden kera! Kasima on mullekkin aivan uusi tuttavuus jota pääsen nyt liikuttelemaan ja hoitamaan omistajan ollessa matkalla. Hiaman on tammalla kokoeroa Glitteriin nähden mutta todella kiva päästä myös välillä  muillakin hevosilla ratsastamaan Geen lisäksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016