BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


30. kesäkuuta 2014

Kesäkuun viimeinen

Perjantai:  Käytiin aamusta 10 aikoihin Viivin kanssa tallilla. Liikuttelin Kasiman kevyesti  työstäen vain käynnissä sekä ravissa. Lopettelin siihen kun tamma kulki rennosti ja hyvin eteen. Lopuksi käytiin  viivin kanssa kävelemässä loppukäynnit maastopolulla. Hoidettiin hepat pois ja vietiin tarhaan ja lähdettin ajelemaan kotiin päin. Kotosalla ehdin olemaan hetken aikaan kunnes Liina tuli hakemaan, napattiin vielä Viivi kyytiin ja suunnattiin Saloon, matkavarrella käytiin Hesellä syömässä josta jatkettiin katsomaan salon horse showta. 



 Lauantai: Kasimalla olikin vapaapäivä sillä itse en päässyt tallille ollenkaan veljen rippijuhlien vuoksi.
Eilen Sunnuntaina kävin Essin kanssa samaan aikaan ratsastamassa ja samassa räpsittiin tosistamme muutamat kuvat. Kasima oli alkuun tosi tahmea. Otin raipan ja ei tarvinnut kuin vain pitää sitä kädessä niin tamma oli paljon mukavampi ratsastaa kun ei ollut enään niin eteenpäin potkittavissa. Ravissa aloitin työstämään rennosti pidemmällä ohjalla josta lähdin pikkuhiljaa kokomaan ja kerääämään ohjaa tuntumalle. Asettelin ja taivuttelin reippaasti kummassakin suunnassa. Laukkaa pyöritin toisessä päädyssä , alussa pyysin hiaman isompaa ja rennompaa laukkaa josta lähdin hidastamaan ja kokoomaan laukkaa. Kasima toimi todella kivasti ja etenkin oikeaan kierrokseen se oli ihan hurjan hyvän tuntuinen! Lopuski keventelin loppuravit eteen-alas jonka jälkeen jäin vielä hetkeksi työstämään ja fiilistelemään käynnissä, tämän jälkeen kävelin maastakäsin loppukäynnit samalla kun kuvailin vielä hetken aikaa Essiä ja Harria :)

Tänään Maanantaina kävin myöskin Kasiman liikuttelemassa illemmalla. En saanut täksi kertaa ketään kuvamaan joten en sen enempää lähde jaarittelemaan. Vatipäät olivat taas vauhdissa kentän toisella puolella autojensa sekä mopojensa kanssa pärsitelemässä.  Tällä kertaa kaahasivat autoillaan sen verran lujaa,että pakoputkista lähti kamala pauke ja savu.. koko HK areenan piha oli savussa mikä ylettyi ja haisi kentällekkin asti.. Kasima hiaman ihmetteli ääntä mutta muuten käyttäytyi tosi fiksusti... en vaan tajua mitä noilla kaahajilla oikein liikkuu päässä, tuskin mitään!
Kasima oli ehkä paras tähän astisista ratsastuskerroista ratsastaa, alusta alkaen rento ja kuuliainen! Tehtiin hiaman väistöjä sekä siirtymisiä ja työstin  kiemuraurilla.
Huomenna Kasimalla on vapaata mutta vuorossa on kumminkin Glitterin liikustus. Loppuviikosta luvassa Kasiman liikuttelua sekä sunnuntaina käyn Glitterillä luultavasti hypellään itsenäisesti! Perjantaiksi suunnataankin kavereiden kanssa Ruisrockiin! Palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016